Haberler

Van Gölü Sahilinde İftar Keyfi

Havaların aşırı sıcak olduğu Van'da, vatandaşlar iftarlarını serin ve doğa harikası olan Van Gölü kıyısında açıyor.

Havaların aşırı sıcak olduğu Van'da, vatandaşlar iftarlarını serin ve doğa harikası olan Van Gölü kıyısında açıyor.

Havaların mevsim normallerinin üzerinde olduğu Van'da, vatandaşlar iftarlarını açmak için Van Gölü'nün Edremit kıyısına akın ediyor. Aileleriyle birlikte göl kenarına sofra kuran vatandaşlar, iftarını eşsiz göl manzarasında açıyor. Ramazan ayı boyunca sık sık göl kenarına geldiklerini belirten aileler, açık havada iftar açmanın daha keyifli olduğunu söylediler. Edremit sahilinde güzel bir iftar açabilmek için akrabalarıyla geldiğini belirten Serhat Demir adlı vatandaş, "İstanbul'dan yeni geldik. Gelir gelmez de kuzenlerimle birlikte farklı bir iftar açabilmek için Van Gölü sahiline geldik. Şu ana kadar her şey çok güzel gidiyor" dedi.

Demir, iftar yemeği sonrasında kuzenleriyle maç yapıp ilerleyen saatlerde ise Van Gölü'ne gireceklerini de sözlerine ekledi.

Ahmet Kırmızı adlı vatandaş ise, ailesi ile birlikte daha ferah ve farklı bir ortamda iftar açmak için Van Gölü sahiline geldiklerini belirterek, "Ailemle birlikte daha değişik ve daha ferah bir ortamda hem iftar açmak hem de piknik yapmak adına geldik. Böylece Ramazan ayının da daha güzel ve doya doya geçmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" şeklinde konuştu. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Serhat Demir Van Gölü Edremit Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title