Haberler

Vali, Yaşlılar ve Gazeteciler ile Buluştu

Valiler Kararnamesi ile Ankara'ya atanan Bartın Valisi İsa Küçük, basın mensupları ve huzurevinde yaşlılar ile iftarda bir araya geldi.

Valiler Kararnamesi ile Ankara'ya atanan Bartın Valisi İsa Küçük, basın mensupları ve huzurevinde yaşlılar ile iftarda bir araya geldi.

Bartın Valisi İsa Küçük, Bartın Belediyesi Yöresel Yemek Evi'nde yaşlılara ve basın mensuplarına iftar verdi. Vali İsa Küçük, iftardan önce yaşlılar ile sohbet ederek hatırlarını sordu. İftar yemeğinin yenilmesinin ardından basın mensupları ile çay sohbeti yapan Vali İsa Küçük, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Vali Küçük, TOKİ köprüsünün ne aşamada olduğu hakkında bilgiler verdi. Vali İsa Küçük, "Toki köprüsünde Valilik olarak bizim başkanlığımızda bir sefer toplantı yapıldı. Oradaki notlarda da vardı. Basına da yansımıştı. TOKİ köprüsü OSB köprüsü gibi kolay bir köprü değildir. Karışanı çoktur. Sadece Belediye ve İl Özel İdaresi olarak kastetmiyorum. Devlet Demir Yollarlı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu, Devlet Su İşleri gibi 7 tane bileşeni vardır. Her kurumun birleşmesinin zaman alacağını toplantıda da dile getirmiştik. Şu anda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu tarafından inceleniyor. Aldığım bilgilere göre rapor görüş durumu olumludur. Kurum kararı olarak Bartın Valiliği, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ya da Bartın Belediyesi'ne verilmek üzere imar planı yapılacak. Ardından ihale için zemin hazırlanmış olacaktır" dedi.

Bartın Valisi İsa Küçük, basın mensupları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

(AO-

09.08.2012 09: 57: 12

TSI

NNNN - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsa Küçük Toki Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title