Haberler

Vali Ustaoğlu'ndan Güvenlik Güçlerine Moral Ziyareti

Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, "2017'de terörle mücadelede nasıl kararlı bir çalışma sergilediysek 2018'de de bu mücadeleyi aynı şekilde sürdüreceğiz.

Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, "2017'de terörle mücadelede nasıl kararlı bir çalışma sergilediysek 2018'de de bu mücadeleyi aynı şekilde sürdüreceğiz." dedi.

İsmail Ustaoğlu, yeni yıl dolayısıyla güvenlik güçlerine moral vermek için geldiği Mutki ilçesi girişinde Mutki Kaymakamı Mehmet Kılıç tarafından karşılandı.

İlçe Jandarma Karakol Komutanlığını ve İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek güvenlik güçleriyle sohbet eden Ustaoğlu, ardından yolda uygulama yapan güvenlik güçlerine de moral ziyaretinde bulundu.

Ustaoğlu, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Mutki'de mesai gözetmeksizin 24 saat görev yapan güvenlik güçlerini ziyaret ederek moral verdiğini söyledi.

Bitlis'in huzur, güven ve emniyetin en güzel şeklide uygulandığı kent olduğunu belirten Ustaoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Yılın son gününde mesai mefhumu gözetmeksizin 24 saat gözünü kırpmadan çalışan kahramanlarımıza moral vermek ve yanında olduğumuzu hissettirmek adına bu günü güvenlik güçlerimize ayırdık. Devamında da yine ziyaretlerimiz olacak. İnşallah temenni ve arzumuz 2018 yılını güvenli ve huzurlu şekilde geçirmek. Arkadaşların görev başında morallerinin yüksek olduğunu yerinde görmek beni çok mutlu etti."

Ustaoğlu, terörle mücadelede kararlılık mesajı vererek, şunları aktardı:

"İlimizin en ücra köşesinin her yerine hakim olan devletimiz var. Allah'a şükür teröre göz açtırmayan ve saha bırakmayan çalışmalarla her yere hakimiz. Bu anlamda da 2017'de terörle mücadelede nasıl kararlı bir çalışma sergilediysek 2018'de de bu mücadeleyi aynı şekilde sürdüreceğiz. Ona göre de hazırlıklarımız var. Gece gündüz kar kış demeden bu mücadelede vatandaşımızın güven ve huzur içerisinde uyuması için çalışmalarımız devam edecek. Bu duygularla 2018 yılının güzel geçmesini temenni ediyorum."

Ustaoğlu daha sonra kendisine eşlik eden Merkez Valisi Abdulkadir Yazıcı ile "İmam Hatip Okulları İstişare" toplantısına katılarak ilçeden ayrıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Kılıç Bitlis Mutki Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title