Haberler

Vali Şıldak sert çıktı; "Herkes haddini bilsin"

Güncelleme:

Vali Şıldak sert çıktı; "Herkes haddini bilsin" Vali Şıldak Cunda Adası'ndaki Sahil Güvenlik Komutanlığı binasına tam destek verdi Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde geçen yıl 51 hektarlık alanı küle çeviren orman yangınının ardından Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü tarafından dikilen ağaçlar...

Vali Şıldak sert çıktı; "Herkes haddini bilsin"

Vali Şıldak Cunda Adası'ndaki Sahil Güvenlik Komutanlığı binasına tam destek verdi

BALIKESİR - Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde geçen yıl 51 hektarlık alanı küle çeviren orman yangınının ardından Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü tarafından dikilen ağaçlar kamuoyuna tanıtıldı. Törene katılan Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Cunda Adası'ndaki Sahil Güvenlik Komutanlığı binası ile ilgili yapılan eylem ve açıklamalara isim vermeden sert tepki gösterdi.

Vali Şıldak yaptığı açıklamada, "Bazı yerlerde, bazı haber ve iddialar ortaya atılıyor. Lütfen bu konularda görüş sahibi olmadan önce, bilgi sahibi olmaya dikkat edelim. Devletimizin yaklaşımına kurumları olarak dikkate almaya çalışalım. Yoksa diğer hususlar devletin kurumlarını yıpratıcı bir mahiyet alabilir. 'Filanca kurumun binası burada olmasın' derken, bunun bir temeli olması lazım" dedi.

Bu konuda devletin işleyişinin ve yer seçiminin belli olduğunu belirten Vali Hasan Şıldak, "Devlet; bir iş yapacağı zaman herkese sormak zorunda değil. Soracağı konular da vardır. Ama hiç sormadan da bir şeyi yapacaksa da yapar. Devlet olmanın gereği budur. Devlet bir otorite kullanmaktadır. Hele hele güvenlik ile ilgili konularda, her şeyi sorup danışmak zorunda da değildir. Devlet; neyin ne olacağını en iyi şekilde bilir. Bu konularda kimsenin haddini aşmasını da istemeyiz. Tavsiye de etmeyiz. Bu itibarla bu konudaki düşüncelerimiz sizlerle paylaşmak ve Ayvalık kamuoyunun bilgisine sunmak isterim. Kapımız her zaman, her düşünceye açık. Ancak, devletin itibarına, hele de güvenlik birimlerimizi zafiyete uğratacak girişimlere hiçbir zaman müsaade etmeyeceğimizi de ifade etmek isterim" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Hasan Şıldak Cunda Adası Balıkesir Politika Haberler

Bakmadan Geçme

8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? PSG elendi mi? PSG Şampiyonlar Ligi'nden elendi mi, Borussia Dortmund maçı ne oldu? Genel Af çıkacak mı 2024? 9. Yargı Paketi'nde AF var mı? 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, maddeleri neler? PSG 0-1 Borussia Dortmund maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) PSG B.Dortmund maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Trendyol Anneler Günü hediyesi iPhone hediyesi doğru mu, gerçek mi? 8 - 10 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ Bu hafta halka arz var mı, yeni halka arz olacak mı? Halka arz olan şirketler hangileri? #129297 PSG Dortmund maçını şifresiz veren kanallar! PSG Dortmund maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title