Haberler

Vali Şentürk, Darp Edilen 1969 Kırşehirspor İkinci Başkanını Hastanede Ziyaret Etti

Kırşehir Valisi Necati Şentürk Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü 2 nolu sahada saldırıya uğrayan 1969 Kırşehirspor İkinci Başkanı Yasin Ata’yı hastanede ziyaret etti.

Kırşehir Valisi Necati Şentürk Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü 2 nolu sahada saldırıya uğrayan 1969 Kırşehirspor İkinci Başkanı Yasin Ata'yı hastanede ziyaret etti.

Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören Yasin Ata'yı, Vali Necati Şentürk, İl Jandarma Komutanı Orhan Ekemen, İl Sağlık Müdürü Suat Türkoğlu, İl Basın ve Halka İlişkiler Müdürü Osman Demir ziyaret etti. Dün akşam saatlerinde gerçekleşen olayı anlatan 1969 Kırşehirspor Ata ilk tartışmanın siyasi nedenlerden dolayı çıktığını ifade ederek, "Aramızda herhangi bir problem namus davası, ticareti engelleme ya da başka bir şey olmadı" dedi. Sporda şiddeti kınayan Vali Necati Şentürk, yaşanan olayı dinledikten sonra saha içerisinde ve dışında gerekli olan tüm tedbirlerin alınacağını söyledi. Vali Şentürk olayın siyasi gerilime de dönüşmesinin yanlış olduğunu belirtti. Ziyaret hastane görevlilerinden alınan bilginin ardından sona erdi.

1969 Kırşehirspor Kulübü İkinci Başkanı Yasin Ata, dün akşam Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bahçesinde darp edilmişti. - KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Necati Şentürk Kırşehirspor Türkoğlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title