Haberler

Vali Kocatepe'den Öğretmenlere Kıyafet Uyarısı

Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Şehit Doğan Acar Ortaokulu'nda Öğrencilere tek tek karnelerini dağıttı, kitap hediye etti.

Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Şehit Doğan Acar Ortaokulu'nda Öğrencilere tek tek karnelerini dağıttı, kitap hediye etti. Öğretmenleri de kıyafet konusunda uyaran Vali Kocatepe, "Son günlerde olumsuz görüntüler izliyoruz. Ama bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra sadece izlemekle kalmayacağız, neyse gereken yapılacak" dedi.

Akhan Mahallesi'ndeki Şehit Doğan Acar Ortaokulu'nda düzenlenen karne dağıtım törenine, Vali Şükrü Kocatepe başta olmak üzere Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve ismi okula verilen şehit Doğan Acar'in babası Mehmet Acar katıldı. Vali Şükrü Kocatepe, girdiği sınıfta öğrencilerden 15 günlük yarıyıl tatilini iyi değerlendirmelerini istedi. Öğrencilere tek tek karnelerini dağıtan Vali Kocatepe, kitap da hediye etti.

KILIK KIYAFET UYARISI YAPTI

Daha sonra öğretmenlerle sohbet eden Vali Kocatepe, çocukların eğitiminde en büyük görevin öğretmenlere düştüğünü, öğretmenlerin kılık kıyafetinden davranışlarına kadar her şeyiyle örnek olması gerektiğini söyledi.

Öğretmenler odasında konuşan Vali Kocatepe, "Gördüğüm kadarıyla gayet düzgün kılık kıyafetle, öğretmene yakışır bir görünümde öğrencilerimizin karşısına çıkıyorsunuz. Bundan dolayı teşekkür ederim. Ancak son günlerde olumsuz görüntüler izliyoruz. Ama bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra sadece izlemekle kalmayacağız, neyse gereken yapılacak. Öğretmenin örnek ve önder kişi olduğuna göre her konuda örnek kişi olması lazım" dedi. - Denizli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şükrü Kocatepe Mehmet Acar Pamukkale Denizli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
title