Haberler

Vali Karaloğlu, Tayini Çıkan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlarla Vedalaştı

Vali Münir Karaloğlu, İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile tayini çıkan vali yardımcıları ve kaymakamlarla vedalaştı.

Vali Karaloğlu, ilçe kaymakamlarıyla Köydes yatırımları ve yeni eğitim-öğretim sezonu öncesi Valilikte bir değerlendirme toplantısı yaptı. Karaloğlu, son kararname ile Çankırı'nın Şabanözü Kaymakamlığı'na ataması yapılan Vali Yardımcısı Hüseyin Demirbaş, Kurşunlu Kaymakamlığı'na ataması yapılan Vali Yardımcısı Meral Demirbaş, Adıyaman'ın Kahta Kaymakamlığı'na atanan Metin Esen ve Van Vali Yardımcılığı görevine yeni atanan Bahçesaray Kaymakamı Mehmet Yüzer'le birlikte İkinisan Polisevi'nde bir araya geldi. 2 yıldır birlikte görev yaptığı mülki idare amirlerine hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Karaloğlu, meslektaşlarına yeni görev yerlerinde başarı diledi.

Meslektaşlarına önemli tavsiyelerde de bulunan Karaloğlu, şunları kaydetti: "Birçok sıkıntı yaşamımıza rağmen güzel bir mesleğimiz var. Yeniden dünyaya gelsem yine kaymakamlığı seçerim diye düşünüyorum. İnsan için bir şeyler üretiyorsunuz. Kendiniz için yapıyorsunuz. Öyle bakmak lazım. Taşla, makine ile de uğraşabilirdik. Nihayetinde insana hizmet ediyoruz. Onun için şanslıyız. Mesleğimizin kıymetini bilmemiz lazım. Hizmet ettiğimiz insanların kıymetini bilmemiz lazım. Onlar bizim her şeyimiz ve varlık sebebimiz. Sorun yok mu? Var elbette. Eğer sorun olmazsa bize ihtiyaç olmazdı. Biz var olan sorunları çözmek için mücadele edeceğiz. Her çalıştığımız coğrafyada, her çalıştığımız şehirde, ilçede ayrı sorunlar var. Bugün burada öncelediğimiz sorunu belki yarın gideceğiniz yerde hiç düşünmeyeceksiniz bile. Bu da belki mesleğimizin güzelliğidir. Ataması yapılan arkadaşlarımızın gittikleri yerlerde de başarılı olacaklarına inanıyorum. Yeni görev yerlerinizde başarılar diliyorum."

MERAL DEMİRBAŞ'A BAKANLIKTA YENİ BİR GÖREV

Vali Karaloğlu, tayini çıkan vali yardımcıları ve kaymakamlara hatıra olarak birer kol saati hediye etti. Van Vali Yardımcılığı görevine atanan Bahçesaray Kaymakamı Mehmet Yüzer, hemen görevine başlarken Hüseyin Demirbaş ve Meral Demirbaş, Valilik personeli ile vedalaştıktan sonra Van'dan ayrıldı. Bu arada Kurşunlu Kaymakamlığı görevine atanan Vali Yardımcısı Meral Demirbaş'ın Ankara'da yeni bir göreve atanacağı bildirildi. Demirbaş'ın Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nda üst düzey bir göreve geleceği kaydedildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title