Haberler

Valencia, Gökhan Gönül'ü İstiyor

Güncelleme:

Valencia Teknik Direktörü Gary Neville, Fenerbahçe'yle olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Gökhan Gönül'ü transfer etmek istediklerini söyledi.

İspanya'nın ünlü kulübü Valencia'nın teknik direktörlüğüne getirilen Gary Neville, Fenerbahçeli Gökhan Gönül'ün transferini çok istediğini bir kez daha açıkladı. Rado Cadena Cope'da canlı yayına katılan genç çalıştırıcı, günümüz futbolunda kenar beklerin öneminin eskiye göre daha arttığını söyledi.

"ALVES'İ ALAMIYORSAM ALACAĞIM OYUNCU"

Neville, bu nedenle iki bekinin de çok iyi olmasını istediğini belirterek, yönetime bir transfer listesi verdiğini dile getirdi. Programda spiker, Valencia'nın transfer listesinde yer alan oyuncuları saydı. Neville'ın, Gökhan Gönül'ün adı geçtiğinde, "Dani Alves'i alamıyorsam, alacağım oyuncu" diye not düştüğü belirtildi.

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Gökhan'ın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Yönetim, tecrübeli oyuncuya henüz yeni teklifte bulunmadı. UEFA kuralları gereği Gökhan, ocak ayından itibaren kendisini isteyen kulüplerle görüşebilecek. Benfica'nın da takibe aldığı Gönül'ün ilk tercihinin Fenerbahçe olacağı, ancak istediği şartlar sunulmazsa Avrupa'ya açılabileceği ifade edildi.

UEFA'DAN HAFTANIN OYUNCUSU SEÇİLMİŞTİ

Gökhan Gönül, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Ajax ve Celtic maçlarında iki kez 'haftanın oyuncusu' seçilmiş, grup maçları sonunda da 'en iyi 11'de' yer almıştı.

53 KEZ MİLLİ OLDU

2007'de Hacettepe'den Fenerbahçe'ye transfer olan 30 yaşındaki oyuncu, 329 maçta 26 gol attı. 53 kez A milli formayı giyen Gönül'ün ay-yıldızı ekipte de 1 golü bulunuyor.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Gary Neville Gökhan Gönül Fenerbahçe Valencia Spor Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500

Yorumlar (2)

ıbrahımovıc:

gökhan git avrupada oyna gençliğine yazık valla senin yerin avrupa bak arda gitti şimdi barcelonada oynuyor bence sen ispanya liginde daha büyük takımlara transfer olabilirsin sen barcelonadaki alvesten daha iyisin senin ondan hiç bir eksiğin yok

5
1
yanıtYanıtla
yilmaz:

Arda barcelonada oynadimi? Transfer oldugunu duydumda oynadigini duymadim. Görmek isterdim .

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title