Haberler

Vakıflar Haftası

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Vakfılar Haftası dolayısıyla Vakıflar Bölge Müdür Vekili Ahmet Develi'yi makamında kabul etti.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Demirtaş, köklü medeniyetimizin bizlere sayısız mirasından biri olan vakıf kültürünü yaşatmanın önemli olduğunu kaydetti.

Temelinde yardımlaşma, birlik ve beraberlik duygusu taşıyan, hiçbir ayrım gözetmeksizin tüm insanlara yardım eli uzatan vakıfların yeri geldiğinde bir kamu hizmeti gördüğünü vurgulayan Demirtaş, gücünü insana verilen değerden, koru ve yaşat düsturundan alan anlayışla, vakıf ruhunun geçmişten geleceğe taşımanın milli kültüre olan bir borç olduğunu belirtti.

Yıllar içinde yıpranmış vakıf eserlerinin yeniden ayağa kaldırılması için gerekli tüm çalışmalara destek olacaklarını dile getiren Vali Demirtaş, '"Vakıf Kuran Kadınlar" teması çerçevesinde kutlanacak olan Vakıf Haftası'nın vakıfları yaşatma duygusunun artmasına vesile olması temennisinde bulundu.

Vakıflar Bölge Müdür Vekili Ahmet Develi de Vakıflar Haftası kutlama etkinlikleri hakkında bilgi verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Vakıflar Haftası Mahmut Demirtaş Ahmet Develi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title