Haberler

Vakıf Emeklilik Sigorta Laboratuvarı Örnek Proje Seçildi

Vakıf Emeklilik Sigorta Laboratuvarı, "Eğitimde İş Birliği" kapsamında düzenlenen "Türkiye'de Mesleki ve Teknik Eğitim Konferansı'nda" İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından örnek proje olarak gösterildi.

Vakıf Emeklilik ; İstanbul Milli Eğitimi Müdürlüğü tarafından örnek proje olarak gösterilen Sigorta Laboratuvarı'nı, Mesleki ve Teknik Eğitimde Yeni Yaklaşımlar Konferansı'nda paylaştı. Vakıf Emeklilik Sigorta Laboratuvarı projesi, Sigorta Meslek Liseleri'ne eğitim desteği vermek ve geleceğin sigortacılarını yetiştirmek amacıyla hazırlandı.

Sigorta Laboratuvarı projesi, sigortacılıkta kariyer yapmak isteyen gençlere şimdiden önemli bir iş deneyimi kazandırıyor. Gençler, proje aracılığıyla kendilerini geliştirebilecek ve sektörün önemli isimleri ile bir araya gelebilecek. Genç yaşta kazanılan bu tecrübe sayesinde de ileride çalışmak istedikleri şirketlerin ilk tercihleri arasında yer alabilecekler.

Vakıf Emeklilik proje kapsamında; İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yönlendirmesi ile Kadıköy Göztepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Şişli Ahi Evran Lisesi'nde Vakıf Emeklilik ismiyle Sigorta Laboratuvarları oluşturdu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Vakıf Emeklilik İstanbul Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title