Haberler

Üzümlü'de Doğalgaz Aboneliği Başladı

Erzincan'ın Üzümlü ilçesinde altyapı çalışmaları tamamlanan doğalgaz için abone alınmaya başladı.

Erzincan'ın Üzümlü ilçesinde altyapı çalışmaları tamamlanan doğalgaz için abone alınmaya başladı.

Enerya Erzincan Doğal Gaz Dağıtım A.Ş.'nin, 2016 yılı yatırım bölgelerinden biri olan Üzümlü ilçesindeki doğal gaz altyapı çalışmalarını tamamladı.

İlçede çalışmaların tamamlanması üzerine ilk abonelik işlemini Üzümlü Belediye Başkanı Ahmet Sazlı yaptı.

Yunus Emre Mahallesi'ndeki Enerya Müşteri Hizmetleri Merkezi'nde Enerya Erzincan Gaz Dağıtım A.Ş. İşletme Müdürü Serdar Karaca'nın katılımıyla abonelik işlemini yaptıran Başkan Sazlı, ilçenin doğalgaza kavuşmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Sazlı, "Bu çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ederim. Doğalgaz konforunu Üzümlü halkıyla buluşturduğumuz için mutluyum. Tüm Üzümlü halkını çağdaş ve ekonomik bir yakıt olan doğalgaz kullanmaya davet ediyorum" dedi.

Serdar Karaca ise Üzümlü'de 60 kilometrelik şebeke oluşturduklarını belirterek, "Bu şebeke üzerinde evi olan tüm Üzümlü halkını doğalgaz aboneliklerini yaptırmak üzere müşteri merkezimize bekliyoruz. Tapu veya yapı ruhsatlarını yanlarında getirdiklerinde abonelik işlemlerini gerçekleştiriyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Sazlı Erzincan Üzümlü Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title