Haberler

Uzmanlar Çocuk Suçlarını Konuştu

Küçükçekmece’de düzenlenen ‘Çocuk Suçları’ panelinde uzmanlar, katılımcıları çocukların işlediği suçlarla ilgili bilgilendirdi.

Küçükçekmece'de düzenlenen 'Çocuk Suçları' panelinde uzmanlar, katılımcıları çocukların işlediği suçlarla ilgili bilgilendirdi.

Küçükçekmece Kent Konseyi 'Çocuk Suçları' Paneli Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi'nde geniş bir katılımla gerçekleşti. Küçükçekmece Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen panele Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Sibel Güllüçayır, Küçükçekmece İlçe Müftüsü Cemalettin Bal başta olmak üzere Küçükçekmece Kent Konseyi ve Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Mustafa Aydın ile çok sayıda Küçükçekmeceli vatandaş katıldı.

"ÇOCUĞA SUÇ DEĞİL, OYUN OYNAMAK YAKIŞIR"

İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından söz alan Sibel Güllüçayır, "Çocukla suç yan yana olmamalı. Çocuğa suç yakışmıyor. Onlara mutlu olmak, oyun oynamak yakışıyor" diye konuştu. Cemalettin Bal ise Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz'e ve Küçükçekmece Kent Konseyi'ne teşekkür ederek, "Bu ülkenin geleceği gençler. Gençlerin burada olması bir fırsattır" dedi.

"YAPILAN YANLIŞ HAYAT KARNESİNDEN SİLİNMİYOR"

Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Mustafa Aydın ise, "Hangi yaşta her ne yaparsanız yapın bir hatalı davranış ilerleyen yaşlarda sizlerin karşısına çıkacaktır. Yapılan her yanlış hayat karnenizde duruyor, silinmiyor. Bunu unutmayın" diyerek gençleri dikkatli davranmaları konusunda uyardı.

Programda ayrıca, Psikolog Yrd. Doç. Dr. Güliz Kalburan, Ceza ve Ceza Muhakemesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ali Hakan Evik, Küçükçekmece Çocuk Şube Birim Amiri ve Komiser Yardımcısı Uğur Özçelik, Küçükçekmece Çocuk Şube Emniyet Amiri Özlem Temür birer konuşma yaparak, çocuk suçları konusunda katılımcıları bilgilendirdi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Küçükçekmece Belediyesi Sibel Güllüçayır Mustafa Aydın Sefaköy Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title