Haberler

Uzaklarda Arama" Filminin Muğla Galası

(AA) - Türkan Şoray'ın yönettiği, kızı Yağmur Ünal'ın yapımcılığını üstlendiği ve başrolünde oynadığı "Uzaklarda Arama" filminin Muğla galası yapıldı.

(AA) - Türkan Şoray'ın yönettiği, kızı Yağmur Ünal'ın yapımcılığını üstlendiği ve başrolünde oynadığı "Uzaklarda Arama" filminin Muğla galası yapıldı.

Kentteki Rüya Park Alışveriş Merkezi'ndeki film gösterimi öncesi sinema salonlarını gezerek sanatseverlerle bir araya gelen Şoray, onlara teşekkür etti. Şoray, yoğun izdiham nedeniyle salonları dolaşmakta güçlük çekti.

Şoray ve oyunculardan Mehtap Bayri, izleyicilerle öz çekim (selfie) yaptı. Bunun ardından Şoray, oyuncularla filmi izledi. Şoray'ın filmi izlediği salona çekimlerin yapıldığı Menteşe ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi'nde yaşayan ve filmde rol alan vatandaşlar da alındı.

Gala öncesi gazetecilere açıklama yapan Şoray, filmi izleyicilerle seyretmenin çok heyecan verici olduğunu söyledi.

Türkan Şoray, seyircilerden filmle ilgili genellikle olumlu tepkiler aldığını aktararak, "Özellikle Muğla'daki galaya katılmak istedim. Çünkü bu filmi Muğla'da Yeşilyurt Mahallesi'nde çektik. Filmi çekerken hem belediyeden hem de yöre halkından o kadar büyük ilgi ve sevgi gördüm ki ayrılırken çok zorlandık" dedi.

Muğla'ya çok alıştıklarını ve kenti çok sevdiklerine belirten Şoray, "Bu akşam galaya özellikle film çektiğim mahalle sakinlerini de çağırdık. Buradaki galanın anlamı çok farklı benim için. Önümüzdeki yıllarda burada yeni bir film çekebilirim. Çünkü malzemelerin çoğunu burada bıraktık" diye konuştu.

Muğla'nın bünyesinde barındırdığı tabiat güzelliğiyle doğal bir film platosu olduğunu anlatan Şoray, bundan sonraki filimde yönetmen olarak değil oyuncu olarak bulunmak istediğini dile getirdi.

"Uzaklarda Arama"

Türkan Şoray'ın yönettiği filmde Mustafa Uğurlu, Fırat Tanış, Mehtap Bayri, Ekin Türkmen, Kaan Urgancıoğlu, Yağmur Ünal, Goncagül Sunar, Aslı Samat, Esra Ergün ve Elif Atakan rol aldı.

Çekimleri İstanbul ve Muğla'da gerçekleştirilen film, şehir merkezindeki bir pavyonun, yakınlardaki küçük bir kasaba olan "Uzaklar"a taşınma emrinin çıkması ve devamında yaşanan olayları mizahi bir dille anlatıyor.

Kaynak: AA / Yerel

Türkan Şoray Yağmur Ünal Yeşilyurt Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title