Haberler

Uzak Ara Eğlence programı ne zaman? Uzak Ara Eğlence sunucusu ve jürisi

Güncelleme:

Uzak Ara Eğlence adıyla Kanal D'de ekrana gelencek prgram, farklı içeriği ve formatıyla iddialı projelerden biri olarak görünüyor. İlk bölümü ile izleyen karşısına çıkmaya hazırlanan programa her hafta bir konuk jüri üyesi dahil olacak. Uzak Ara Eğlence programı jürisi kim?

Beş farklı jüri üyesi ile Pazar günü yayımlanacak eğlence programı şarkılar, tekerlemeler, genel kültür sorularına kadar birçok konuyu ele alıyor. Program 26 Temmuz Pazar akşamı ekranda olacak. Uzak Ara Eğlence programı detayları haberimizde.

UZAK ARA EĞLENCE PROGRAMI SUNUCUSU KİM?

Kanal D ekranlarının sevilen programlarından olmaya hazırlanna Uzak Ara Eğlence programının sunuculuğunu başarılı oyuncu Pelin Akil üstleniyor. Şarkılardan tekerlemelere, genel kültür sorularından hikayelere kadar zengin bir içeriğe sahip olan "Uzak Ara Eğlence", farklı formatıyla ekrana damgasını vuracak.

Uzak Ara Eğlence programı ne zaman? Uzak Ara Eğlence sunucusu ve jürisi

UZAK ARA EĞLENCE JÜRİ ÜYELERİ

Birbirinden başarılı isimlerin yer alacağı Uzak Ara Eğlence programının jürileri Gülben Ergen, Reha Özcan, Can Bonomo, Belçim Bilgin ve Alper Kul olarak belirlendi. Diğer yandan programa her hafta farklı bir konuk jüri üyesi davet edilecek. 26 Temmuz Pazar gnü ekrana gelecek bölümde konuk jüri ise Hazal Kaya oldu.

Uzak Ara Eğlence programı ne zaman? Uzak Ara Eğlence sunucusu ve jürisi

Uzak Ara Eğlence programı ne zaman? Uzak Ara Eğlence sunucusu ve jürisi

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Kanal D Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title