Haberler

Usta Oyuncu Altan Erkekli, Mehmed Bir Cihan Fatihi Dizisinde!

Güncelleme:

Kenan İmirzalıoğlu'nun başrolünde yer aldığı Mehmed Bir Cihan Fatihi'nin kadrosuna usta oyuncu Altan Erkekli de dahil oldu. Usta oyuncu, dizide Muslihuddin karakterine hayat verecek.

Geçtiğimiz hafta Kanal D ekranında izleyicisi ile buluşan Mehmed Bir Cihan Fatihi, güçlü oyuncu kadrosu ve muhteşem prodüksiyon ile adından çokça söz ettirdi.

ALTAN ERKEKLİ SÜRPRİZİ

Kenan İmirzalıoğlu'nun başrolünde yer aldığı dizide, usta oyuncu Altan Erkekli bu salı ekrana gelecek ikinci bölüm ile seyirci karşısına çıkacak.

Usta Oyuncu Altan Erkekli, Mehmed Bir Cihan Fatihi Dizisinde!

MUHLİHUDDİN KARAKTERİNE HAYAT VERECEK

Usta oyuncu, Osmanlı'nın en büyük mimarlarından biri olan Muslihuddin karakterine hayat verecek. Muslihuddin, İslam aleminin en büyük hükümdarı Sultan Mehmed Han'ın Konstantiniyye fethi sürecinde her daim yanında olacaktır.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kenan İmirzalıoğlu Altan Erkekli Kanal D Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (21)

Adınızı Yazın:

Bu tür dizilerden artık yeminle öğğğ geldi yaaa yeter bunedir düşün şu tarihin osmanlılının üstünde para kazanmaktan yakasınddan yeter yeni nesil Tarihimizi ve O Anlı şanlı osmanlıyı dizilerden öğrenecek yazık ya izlemiyorum asal böyle dizileri açın kitap okyun kitap. .

9
5
yanıtYanıtla
Bay X:

Birader diğer dizilere ne demeli hem zenginliğe özenti içki şiddet herkes biribirini eşi ile alrdatmaca peşinde bumu Türk örf adeti

yanıt0
yanıt0
abdullah:

Bu diziyi hic izlemedim niyetimde yok. . . Cünkü ülke düsmani kanal D de yayimlaniyor. . .

9
3
yanıtYanıtla
Bay X:

Aynen ben ilk bölümü seyrettim acaba mı diye yok arkadaş rezillik diz boyu

yanıt0
yanıt0
BOMBOKO:

yine enayilere yutturulan sanatsal hiçbir değeri olmayan diğerleri gibi çekilen tarihsel ve sanat adı altındaki uyduruklar.

2
6
yanıtYanıtla
İzlemem:

Dirilişi örnek alsınlar biraz. Tarihi dizi nasıl olur görsünler. Tarihimizi karalayan bu tarz dizileri izlemeyin.

2
6
yanıtYanıtla
Adını Bilen Yazsın:

Senaristinden oyuncusuna kadar ''Zulüm 1453 de başladı'' diyen zihniyetin Fatih dizisi çekmesi ne kadar ironi. Konu para olunca inanmadıkları ve nefret ettiği atasının sözde hayatını anlatmaya çalışıyorlar. Kadın dekoltelerine girmiyorum bile.

4
3
yanıtYanıtla
DIS GUCLER:

bol bol dekolte olmali bu dizide yoksa izlemem ona gore

4
3
yanıtYanıtla
getto:

dekolteler yetersiz birazdaha soyunmaları gerek

6
0
yanıtYanıtla
GEZİ DİZİSİ:

Dizi kadrosu mu yoksa GEZİ kadrosu mu bu?

1
5
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title