Haberler

Beyin kanaması geçiren usta oyuncu Ali Sürmeli, apar topar ameliyata alındı

Güncelleme:

"Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisinin usta oyuncusu Ali Sürmeli beyin kanaması geçirdi. Ünlü oyuncu, ameliyata alındı.

"Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisi oyuncusu Ali Sürmeli beyin kanaması geçirdi. Ünlü oyuncu Sürmeli'nin ameliyata alındığı aktarıldı.

Sinema dünyasının usta ismi Ali Sürmeli'den hayranlarını üzecek haber geldi. Evinde aniden fenalaşan sinema oyuncusu Ali Sürmeli ambulans ile Kadıköy'deki özel bir hastaneye getirildi. Haberi alan sevenleri ve ailesi Sürmeli'nin getirildiği hastanenin önünde beklemeye başladı. Ali Sürmeli'nin ameliyatının devam ettiği öğrenildi.

MAHSUN KIRMIZIGÜL SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Yönetmen ve şarkıcı Mahsun Kırmızıgül, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Yıllardır çekmiş olduğum tüm sinema projelerimde beraber çalıştığım,dostum, abim Ali Sürmeli bugün geçirdiği beyin kanaması sonrası kaldırılığı hastanede ameliyata alındı" ifadelerini kullandı.

ALİ SÜRMELİ KİMDİR?

Ali Sürmeli 1959 yılında doğdu. Aslen Muş-Varto Omeriyan köyündendir. Babası Anadolu'da birçok şehirde görev yapmış bir postacıydı. babasının görevleri nedeni ile Solhan ve Karlıova, Elazığ, Palu, Doğancılar, Diyarbakır ve Bursa da bulundu. Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden 1985 yılında mezun oldu. Sokak Tiyatrosu, Dostlar Tiyatrosu ve Devlet Tiyatrosu'nda çalıştı. 1988 yılında "Dönüş" adlı film ile sinema dünyasına girdi. İsmail Dümbüllü, Ulvi Uraz, 1996 yılında 8. Ankara Ulusal Film Yarışması "Yardımcı Erkek Oyuncu" ödülünü aldı.

1995 yılında "Sokaktaki Adam" rolü ile SİYAD Ödüllerine layık görüldü. 1998yılında "Karşık Pizza" adlı filmde rol aldı. 1999 yılında başrolünde Kenan İmirzalıoğlu'nun yer aldığı "Deli Yürek" adlı televizyon dizisinde Turgay Atacan rolünde görüldü. 2000 yılında Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde "Filler ve Çimen" adlı sinema filmiyle "En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu" ödülünü aldı.

2001 yılında Semir Aslanyürek'in yönettiği "Şellale" adlı filmde Süleyman adlı karakteri canlandırdı. "Aşka Sürgün", "Yağmurdan Sonra", "Hürrem Sultan" gibi televizyon dizilerinde rol aldı. 2006 yılında Semir Aslanyürek'in "Eve Giden Yol 1914" ve Ömer Fark Sorak'ın "Sınav" adlı filmlerinde rol aldı.

2014 yılında "Beyaz Karanfil" adlı dizide Kenan Çoban, Hakan Boyav ve Ali Sürmeli başrollerde oynadı.

1 Ocak 2015 tarihinde vizyona giren, senaryosunu yazan ve yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül'ün yaptığı "Mucize" adlı sinema filminde Talat Bulut başrolde olarak bir öğretmeni canlandırırken Mahsun Kırmızıgül, Mert Turak, Erdem Yener, Büşra Pekin ile birlikte rol aldı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mahsun Kırmızıgül Beyin kanaması Ali Sürmeli Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 25 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500

Yorumlar (9)

iZMiRLi AMA CAKMA DEGiL:

Valla hayret bisi yav. Kimdir kisminda Kurtlar Vadisi Pusu''daki Zaza Dayi rolünden hic bahsetmemisler. La KVP dizisi onsuz seyredilebilir miydi be. Zaza falan da degilim haaaa, yani hemsehrilikten degil yani, ama hakkini vermek lazim böyle karakter oyuncularinin. Gecmis olsun der, afiyetler dilerim.

3
1
yanıtYanıtla
Oktay:

Öldüğünde haber vef

1
1
yanıtYanıtla
hadi be:

Ben insan sevmiiimmmmm Ben para sevimm

1
1
yanıtYanıtla
IHTIYAR:

Tanimam etmem haaa, yolu acik ola looo

0
1
yanıtYanıtla
Mine:

Allah şifasını versin .

1
0
yanıtYanıtla
ENİS:

Yurdum insanı için duası bizden, şifası Rabbimizden olsun!

0
0
yanıtYanıtla
Tolga:

Herkesin Kurtlar Vadisiyle tanıdığı Zaza dayıyı adamlar kim bölümünde dile getirmemişler şaka gibi :)

0
0
yanıtYanıtla
DIYANET:

Kalpler ancak Allahı anmakla huzur bulur kardeslerim

0
0
yanıtYanıtla
sorgula:

çok değerli tiyatro ve sinema sanatçısı bu değerlerin çoğu aramızda değiller artık umarım bir an ünce sağlığına kavuşur. çok geçmiş olsun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title