Haberler

Ünye'de Yaşlılar İçin Lokal Açıldı

Ünye'de yaşlılar için lokal açıldı

Sabah namazıyla birlikte yaşlılara hizmet verecek lokalde ücretsiz çorba, çay ve poğaça ikram edilecek

ORDU - Ordu'nun Ünye ilçesinde yaşlıların huzurlu ve sıcak bir ortamda vakit geçirmelerin için 'İkinci Bahar Lokali' açıldı.

Ünye Belediyesi tarafından açılan ve yaşlıların hizmetine sunulan lokal her gün sabah namazı ile birlikte hizmet vermeye başlayacak. Kart sisteminin uygulanacağı İkinci Bahar Lokalinde her yaşlıya dağıtılacak tanımlı kartlar ile ücretsiz çorba, çay ve poğaça sunulacak.

Lokalin açılışında konuşan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, "Esasen Ünye'nin hafızası olan ve en verimli çağlarını Ünye için harcamış olan büyüklerimiz huzurlu bir ortamda vakit geçirebilecekleri bir yerin talebini iletmişlerdi. Bu çerçevede biz onlar için planladığımız bu güzide lokali kısa süre içerisinde hazırlayarak hizmete sunmuş olduk. Burada sabah namazından çıkan büyüklerimize ücretsiz çorba, çay ve poğaça ikram edilecek. 'İkinci Bahar' adında hazırladığımız kartları büyüklerimize dağıtacağız. Kartlara kişisel bilgileri tanımlanacak ve bu kartı taşıyan hemşerilerimiz bu mekandan ücretsiz yararlanmış olacak" dedi.

İkinci Bahar kartı taşıyan yaşlılara önemli bir hizmeti daha sunacaklarını kaydeden Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, anlaşmalı kuaförlerde ihtiyaç sahibi olan yaşlılara ücretsiz kuaför hizmeti sunulacağını da söyledi. Başkan Çamyar, yine ihtiyaç sahibi yaşlılara kıyafet dağıtımı yapılacağını da sözlerine ekledi.

İkinci Bahar Lokali'nde 'Dede Torun Buluşması' adı altında etkinliklerde yapılacağını söyleyen Başkan Çamyar, farklı kuşakları özellikle okuma günleri ile bir araya getireceklerini ifade etti. Başkan Çamyar, böylece dedelerin torun, torunlarınsa dede sevgisini tatmalarını sağlayacaklarını söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ünye Belediyesi Ahmet Çamyar Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title