Haberler

Unutulmaz Şarkıların Bestekârı Selçuk Tekay'a Saygı

Aralarında Zeki Müren, Müzeyyen Senar, Muazzez Abacı, Bülent Ersoy, Adnan Şenses, Ahmet Özhan, Emel Sayın ve Ebru Gündeş gibi ünlü sanatçıların bulunduğu isimlere orkestra şefliği yapan ünlü bestekar Selçuk Tekay, "Yaşayan Bestecilere Saygı"...

Aralarında Zeki Müren, Müzeyyen Senar, Muazzez Abacı, Bülent Ersoy, Adnan Şenses, Ahmet Özhan, Emel Sayın ve Ebru Gündeş gibi ünlü sanatçıların bulunduğu isimlere orkestra şefliği yapan ünlü bestekar Selçuk Tekay, "Yaşayan Bestecilere Saygı" etkinliğinin Şubat ayı konuğu oluyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen saygı gecesi, 18 Şubat Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kartal Bülent Ecevit Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Tekay'ın ailesi, sanatçı dostları ve sevenlerinin katılacağı gecede ünlü bestekarın sevilen eserleri de seslendirilecek.

Selçuk Tekay'ın müzikseverler tarafından yakından tanınan eserleri arasında "Beraber yürüdük biz bu yollarda", "Vurgun", "Unuturum diye yorma kendini", "Yorgunum"

ve " Aradığın aşkı buldun mu" gibi unutulmaz şarkılar yer alıyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Müzeyyen Senar Muazzez Abacı Bülent Ersoy Zeki Müren Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title