Haberler

Ünlü YouTuber Selçuk Hoş ile Güney Kore'yi Gezin!

Güncelleme:

Kendi müzikleri K-Pop, dizileri K-Drama ve oldukça popüler kozmetik ürünleri K-Beauty gibi daha sayabileceğimiz birçok alanda isimlerini duyurmalarının ardından, insanlar uzak doğu seyahatinde artık çoğunlukla Güney Kore'yi, özellikle başkent Seoul'u tercih ediyor.

Güney Kore'ye bir gün yolunuz düşerse, orayı gezen turistlerin çoğunluğunu Türk'lerin oluşturduğunu görmeniz muhtemel, çünkü Kore dalgası ülkemizde hızla ilerliyor ve insanlarda bunun çıkış noktası Güney Kore'yi ziyaret etme isteği uyandırıyor.

Ülkenin son ziyaretçilerinden biri, Güney Kore severler içerisinde de tanınan ve YouTube'da özellikle Kore müziği olan K-Pop hakkında içerikler üreten Türk YouTuber Selçuk Hoş oldu. Kanalında ülkeyi ziyaret etmek isteyip de henüz ziyaret etmemiş kişileri videoları aracılığı ile kendisiyle beraber gezdiren Selçuk Hoş, bizler için çok güzel bir içerikler oluşturmuş ve Güney Kore'yi bizlere tüm gerçekleriyle tanıtmış.Eğer Kore'ye gitmek istiyorsanız, gelin beraber Selçuk Hoş videolarında gördüklerimiz kadarıyla nelerle karşılaşabileceğinize bakalım.

1.Başkent Seoul ve Popüler Mekanları

Güney Kore'nin popüler olan her şeyi neredeyse başkent Seoul'de bulunuyor. Hongdae adlı clublarıyla meşhur sokaktan tutun, eski zamanlardan kalma geleneksel Kore saraylarına kadar çoğu şey Seoul'de. YouTuber Selçuk Hoş'un da videolarında gösterdiği gibi gerçekten gezilesi yerlere sahip.

2.K-Pop & Popüler Kültür Mekanları

Günümüzde BTS, EXO ve BLACKPINK gibi dünya çapında milyonlarca fanı bulunan müzik grupları K-Pop sektöründen çıkıyor ve bu gruplarla ilgili çoğu mekanı Seoul'de ziyaret edebilirsiniz.

3.Geleneksel Yemekler & Dahası

Güney Kore giderseniz, yapmanız gereken en önemli şeylerden biri de geleneksel yemeklerini tatmak, eski zamanlardan kalma Kore saraylarını ve evlerine göz atmak. Hatta Koreliler saraylarını geleneksel kıyafetleri ile gezebilmeniz için size kıyafet bile sağlıyor!

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güney Kore Selçuk Seul Kore Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title