Haberler

Ünlü sunucu Cansın Helvacı, koronavirüse yakalandı

Güncelleme:

A Haber sunucusu Cansın Helvacı, koronavirüse yakalandı. İzmir depreminde yaptığı canlı yayınlarla adından söz ettiren sunucu, virüsü annesi ve kardeşine de bulaştırdı.

İzmir depreminden 91 saat sonra kurtarılan Ayda bebeğin enkaz altından çıkarıldığı anlarda gözyaşına boğulan A Haber sunucusu Cansın Helvacı, koronavirüse yakalandı.

"ZOR BİR SÜREÇ GEÇİRİYORUM"

Deprem döneminde saatlerce canlı yayın yaparak dikkatleri üzerine çeken sunucu, Instagram'dan açıklama yaptı. Helvacı, "Günlerdir sormuşsunuz neden yayınlarda olmadığımı… İzmir'den döndüğümde Covid-19 belasına yakalandım. Semptomlu ve zor bir süreç geçirdim, geçiyorum. İşin kötüsü anneme ve kardeşime bulaştırdım. Üçümüz farklı semptomlara sahibiz. Süreç devam ediyor. Henüz atlatamadık. Mesajlara, aramalara dönemediğim zamanlar oldu bu süreçte anlayışınıza sığınıyorum. Ama her birini gördüm. Arayan, soran yanımızda olan herkese teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

ÜNLÜ SUNUCU KORONAYA YAKALANDI

AYDA BEBEĞİN SAĞ OLDUĞUNU DUYUNCA AĞLAMIŞTI

A Haber spikeri Cansın Helvacı, İzmir'de meydana gelen 6,6'lık depremden 91 saat sonra Ayda bebeğin enkazdan sağ çıkarıldığını öğrenince canlı yayında gözyaşlarına boğulmuştu. Ağlamaktan konuşmakta zorlanan Helvacı, sadece "Allah'ım çok şükür" diyebilmişti.

Ünlü sunucu Cansın Helvacı, koronavirüse yakalandı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Koronavirüs Instagram İzmir Haberler

500

Yorumlar (15)

IHTIYAR:

KİMSE MERAK ETMEMUŞTUR LOO, KIM İZLEYIKI BU KANALLARI LOO

7
9
yanıtYanıtla
Hüseyin:

Allah şifasını versin inşallah en kısa zamanda iyileşir

11
1
yanıtYanıtla
beyin bedava:

çok geçmiş olsun, Allah şifasını versin :(

10
2
yanıtYanıtla
Seval Başaran:

Size ve ailenize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum

8
2
yanıtYanıtla
mehmet1975:

çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. İnşallah.

7
1
yanıtYanıtla
AFYONLU:

JOHNSON HELL BACI

1
3
yanıtYanıtla
Aylin:

Gelmiş geçmiş olsun

3
1
yanıtYanıtla
Cansın:

Teşekkür ederim canım

yanıt2
yanıt0
XXXOKTAY35:

çok iyi ve güler yüzlü zarif güzel bir sunucu eskiden a haber de gece bültenlerinide sunardı çok geçmiş olsun inşallah çabucak atlatır ALLAH şifalar versin

1
2
yanıtYanıtla
Hım:

Fıstık gibi sunucuymuş.

0
3
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title