Haberler

Ünlü şef Somer Sivrioğlu, yarışmacılardan Batuhan ve Suna'ya torpil uyguladıkları iddiasına sert çıktı

Güncelleme:

MasterChef jüri üyesi Somer Sivrioğlu, Batuhan ve Suna'yı torpille yarışmada tuttukları yönündeki iddialara Twitter hesabından ateş püskürdü.

TV8 ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye, dün akşam eleme bölümüyle ekrana geldi. Eleme potasına kalan Suna, Kıvanç, Yasin ve Batuhan arasından yarışmaya veda eden isim Suna oldu. Haftalardır Suna'ya torpil uyguladıkları iddia edilen şeflerden Somer Sivrioğlu, Twitter hesabından gelen yorumlara tek tek cevap verdi.

HAKKINDAKİ İDDİALARA SERT ÇIKTI

Yarışmanın fenomen isimlerinden Batuhan'la beraber çalıştığı ve Suna'ya torpil yaparak yarışmadan elemediği iddia edilen şeflerden Somer Sivrioğlu, Twitter hesabından paylaşım yaparak "Ne oldu? Batuhan yanımda çalışıyordu, Suna torpilliydi, her şey organizeydi. Üstümüzden prim yapmaya çalışan köpekbalığının etrafında dolaşıp artıklarından beslenen parazitler misali kendini fenomen ilan edenler. İnsanların emeğine, başarısına laf atmak bu kadar kolay olmamalı" dedi.

Ünlü şef Somer Sivrioğlu, yarışmacılardan Batuhan ve Suna'ya torpil uyguladıkları iddiasına sert çıktı

"EVET MANYAĞIZ BİZ"

Sivrioğlu, paylaşımına "Sırf bunu söylemek için iyi iki şefi sona bırakıp birini elediniz yani" diyen sosyal medya kullanıcısına "Evet manyağız biz, en iyi yarışmacılarımızdan biri Twitter'a yazmak için eliyoruz" dedi.

Ünlü şef Somer Sivrioğlu, yarışmacılardan Batuhan ve Suna'ya torpil uyguladıkları iddiasına sert çıktı

"İYİ Kİ SENİ TANIDIK"

Somer Sivrioğlu, yarışmadan elenen Suna'ya sosyal medya hesabından şu sözlerle veda etti: "İyi ki seni tanıdık Suna Aydın. Tek başına ayakta duran sağlam kişiliğinle, başarılarınla, lezzetinle, hiçbir zaman susmasan da bir kez bile bize saygıda kusur etmemenle, bize ve MasterChef Türkiye'ye çok şey kattin. Yolun açık olsun, kardeşim"

Ünlü şef Somer Sivrioğlu, yarışmacılardan Batuhan ve Suna'ya torpil uyguladıkları iddiasına sert çıktı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Somer Sivrioğlu Sosyal Medya Türkiye Twitter Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (15)

kimsi kim:

suna gitti yarışma bitti

5
28
yanıtYanıtla
KUBİLAY:

HİÇ KAPTANLIK ALAMAMIŞ ADAMLAR HALA ORDA 3 DEFA KAPTANLIK ALMIŞ REÇETE BİLGİSİ ÜST DÜZEY OLAN SUNA ELENDİ YAZIK MASTER CHEF BİTMİŞTİR

7
23
yanıtYanıtla
Buğlem:

Suna için izliyordum, şimdi kanalı açmam. .

2
26
yanıtYanıtla
MAHMUT DUNCER:

İNSAN KURU FASULYE PİLAV YAPTIRIR. SOĞANIDA YANINA TÜM KELİNDE VERİR. YUMZUĞU VURDUN MU CÜCÜÜ ÇIKARIR. YOK İTALYAN YEMEĞİ YOK OSMANLI YEMEĞİ YOK ÇİN MUTFAĞI

9
13
yanıtYanıtla
ADSIZ CENGO:

EDA OLSA İDİ YAPTIRIRLARDI KESİN

yanıt1
yanıt1
ali:

tamamen kurgu, hayal ürünü

10
9
yanıtYanıtla
DOĞAN:

Acun böyle yarışmalar ile kendi topuğuna sıkıyor farkında değil . ilerisini görmek için IQ seviyesi 1500 Olmasına gerek yok.

5
10
yanıtYanıtla
SUAT:

SUNA ZATEN PARAYLA OYNUYORSUN, RESTAURANTIN ÜNLÜ, KOCAN ZENGİN, HADİ CANIM GENÇLERİMİZE LAZIM PARA. . BYE BEY

12
2
yanıtYanıtla
Murat şen:

Ülkede bı buhran hakim.. insanların yarım tavuk döneri lüks saydığı bu dönemde yönetime ve ülkede olanlara bı haber kalan acun medya gurubunu kınıyorum..

8
6
yanıtYanıtla
DOĞRU KARAR:

yarışmacıların geçmiş performanslarına göre eleme olmuyor bunu anlayın eleme oyununda en kötü yemeği yapan eleniyor

11
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title