Haberler

Ünlü Şarkıcı Murat Boz Evlilik Sorularından Kaçıyor

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Murat Boz yeni klip müjdesi de verdiği röportajında evlilik sorularından kaçarak "Başka sorunuz var mı" dedi.

Başarılı şarkıcı Murat Boz, geçtiğimiz akşam soruları yanıtladı. Boz, yeni sinema filmi "Dönerse Senindir", Gülşen'in evliliği, yeni klibi ve sosyal medyada olay yaratan 'janti duruşu' hakkında konuştu.

"YAKINDA GELMİYOR AMA ÇEKİMLERE BAŞLADIK"

Yakışıklı şarkıcı, yeni sinema filmi "Dönerse Senindir" ile ilgili olarak, "Yakında gelmiyor da biz çekimlere başladık. Çekimler çok neşeli ve eğlenceli geçiyor. Çok güzel bir ekiple çalışıyoruz. Hepsi çok başarılı oyuncular. Şanslıyım yani." dedi. Oynadığı karakterle ilgili çok fazla bilgi vermek istemeyen Boz, sadece bir fotoğrafçıyı canlandıracağını ve filmin türünün komedi olacağını söyledi.

"ÇOK GÜZEL BİR HABER ALDIK"

Gülşen'in Barcelona'daki evliliği ile ilgili "Arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Çok güzel bir haber aldık. Güzel oldu. Ozan'ı da Gülşen'i de tebrik ediyorum." sözlerini söyleyen Boz, "Sıra size ne zaman gelecek?" sorusuna ise "Başka sorunuz var mı?" sorusuyla karşılık verdi.

YENİ KLİP 'ADINI BİLEN YAZSIN'A GELİYOR

Yeni çekeceği kliple ilgili de bilgi veren şarkıcı, "Onun toplatısından çıktık. 'Adını Bilen Yazsın'a klip geliyor. Konserlerimiz var. 9 Temmuz'da Çeşme Açıkhava, 15 Temmuz'da Bodrum Antik Tiyatro ve İstanbul'da ise 25 Ağustos'ta Harbiye Açıkhava'dayız. Albüm de çok iyi gidiyor." dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Murat Boz Gülşen Magazin Haberler

500

Yorumlar (2)

AHMET:

ya adamın milyonlarca kız hayranı var biraz zor evlenir anca Tarkan gibi yaşı 45 felan olunca evlenir

0
0
yanıtYanıtla
Merve:

Kıyamam seni çoook seviyorum murat abi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title