Haberler

Ünlü Sanatçı Davut Güloğlu, Eline Asker Kınası Yaktı

Hatay'ın Dörtyol İlçesine Bağlı Payas Beldesinde Düzenlenen Asker Uğurlama Şöleninde Sahne Alan Ünlü Sanatçı Davut Güloğlu, Eline Kına Yaktı.

Hatay'ın Dörtyol ilçesine bağlı Payas beldesinde düzenlenen asker uğurlama şöleninde sahne alan ünlü sanatçı Davut Güloğlu, eline kına yaktı.

Payas Belediyesi Anıt Alanı'nda düzenlenen şölene Payaslılar yoğun ilgi gösterdi. Asker adayı 80 genç için düzenlenen şölende, Belediye Başkanı Bekir Altan tarafından kına hazırlatıldı. Ellerine kına yakılan bir çok asker adayı, aileleri ile birlikte sahneye çağrıldığında gözyaşlarına hakim olamadı. Vatanın bölünmez bütünlüğü için var güçleri ile çaba göstereceklerini dile getiren Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, "Askerlik çağına gelen gençlerimiz için aileleri ve yakınları, eğlenceler düzenliyorlar.

Ancak biz onlara daha fazla moral vermek için kapsamlı bir şölen hazırladık. Bu vatan için canlarını seve seve vermeleri için, bu vatana kurban olmaları için de onları kına yakarak uğurlamayı uygun gördük" dedi.

Şölenin finalinde sahneye çıkan ünlü sanatçı Davut Güloğlu, yoğun bir sevgi seli ile karşılaştı. Genç kızların çığlık atarak karşıladığı Güloğlu, şaşkınlığını gizleyemedi. Asker adaylarına kına yakıldığını duyan Davut Güloğlu, sahneden Belediye Başkanı Bekir Altan'a seslenerek kendisinin de eline kına yakmak istediğini söyledi. Belediye Başkanı Altan tarafından eline Türk bayrağı işlemeli kına yaktıran Davut Güloğlu, "Askerler için yakılan kına, vatana kurban olmayı simgeler. Ben bu vatana her zaman

kurban olurum. Her karış toprağı için canımı seve seve veririm. Vatan için kına yaktık, kısmet artık düğünümüze" diye konuştu.

Konser sonrası objektiflerin karşısına geçen Güloğlu, evlilikle ilgili çıkan dedikodulara cevap verdi. Ünlü sanatçı, şu an için evliliğin kendisine yakın olmadığını belirterek, "Ben kına yakarken evleniyorum sandım. Bana ilk defa kına yakıldı. Tabii yakılan kına anlamlı bir kınaydı. Çünkü Türk bayrağı işlemeliydi. Ben aslında kalbimin üzerine yapmak istedim ama olmayacağını söylediler. Bu kınayı yakınca herkes evlilik sorularını yöneltti. Bu iş çocuk oyuncağı değil. Bir kere evleniyorsanız, bunun dönüşü

olmaz. Ben bu sefer biraz daha ağır hareket ediyorum. Kızlara sorsanız 'Hemen evlenelim, olsun bitsin' diyorlar. Ama bence her şeyin bir zamanı var. Evlilik, bana daha çok uzak. Biraz daha ince eleyip sık dokumak istiyorum. O yüzden şu aşamada evlilik gibi bir düşüncem yok" diye konuştu.

(AS-YK-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title