Haberler

Ünlü Sanatçı Ahmet Selçuk İlkan'ın Kızları Lazer Epilasyonunda Yandı

Güncelleme:

Ünlü sanatçı Ahmet Selçuk İlkan'ın kızları gittikleri lazer epilasyonunda vücutlarında ikinci derecede yanık meydana geldiği gerekçesiyle güzellik merkezine dava açtı.

Ünlü şarkı sözü yazarı Ahmet Selçuk İlkan'ın kızları Cansu Ceren İlkan ve Zeynep Seren İlkan lazer epilasyonu mağduru oldu.

ÜCRETİ PEŞİN ÖDEDİLER

İstanbul Beşiktaş'ta bulunan bir güzellik merkezine başvuran İlkan kardeşler iki aşamadan oluşan toplam 16 seans üzerinden verilecek hizmetten yararlanmak üzere kayıt yaptırdılar. Ücreti peşin ödeyen kardeşler, üçüncü seanstan sonra vücutlarında çeşitli yanık izleri oluştuğunu fark etti.

Ünlü Sanatçı Ahmet Selçuk İlkan'ın Kızları Lazer Epilasyonunda Yandı

VÜCUTLARINDA YANIKLAR OLUŞMAYA BAŞLADI

İlk seanslarda minik lekelerin oluştuğunu fark eden kardeşler bu konuyla ilgili güzellik merkeziyle görüştü. Epilasyonu yapan kişi tarafından izlerin normal olduğunu, yakında geçeceğini öğrenen kardeşler lazer seanslarına devam etti. Bu süre zarfında izler artmaya devam etti.

Ünlü Sanatçı Ahmet Selçuk İlkan'ın Kızları Lazer Epilasyonunda Yandı

İKİNCİ DERECE YANIK

Sabah'ın haberine göre, kız kardeşlerin adli tıptan aldığı raporda vücutlarında ikinci dereceden yanıklar oluştuğu tespit edildi. Şüpheliler hakkında 'Taksirle bir kişinin yaralanmasına neden olma' suçu kapsamında ceza talep etti. Şüpheliler ilerleyen günlerde İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde hâkim karşısına çıkacak.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İstanbul Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (22)

CAN DEP:

Gercekten Bu adamin şairlik ile hic bir alakasi yok. Sairim diye gecinen boş beleş bir adam..

22
51
yanıtYanıtla
Hazan:

Çok severim ama ''Bir elinde cımbiz bir elinde ayna, Umurunda mı dünya''diyen mi şair sadece. Yine çok severim''Aysel git başımdan'' diyen mi?Yada ben senden önce ölmek isterim, beni yaktırirsin , kavanoza filan koy diyen mi? Bu adamın da Neyleyim sen yoksan eğer şiirini Ferdiden dinlemeyi seviyorum.

yanıt0
yanıt0
Ünlü Biri:

Nesi ünlü bu adamın, adı ve soyadın''da ünlü harfler var sadece onun dılında ün''le hiç ilgisi yok.

6
28
yanıtYanıtla
ÜNLÜ BİRİ BİLMEDEN KONUŞMA:

şair söz yazarı bu adam ferdi tayfur cengiz kurtoğlu ve bir çok ünlü sanatçıya besteler yapan efsane söz yazarı anladınmı

yanıt0
yanıt0
selin:

yaşın yetmez diyeceğim daha yeni bir albüm çıktı yaşının yrttiği şarıcıların seslendirdiği

yanıt6
yanıt0
Dürbünlü:

hiç tanımıyorum tanımakta istemiyorum.

19
6
yanıtYanıtla
Yanık tenli biri:

Yanık sesli şarkıcının yanık izli kızları

15
5
yanıtYanıtla
selin:

zeka tavan be adam şarkıcı değil bir defa beyin ye biraz

yanıt0
yanıt0
Vaselin:

Ne biliyorsun belki banyoda şarkı söylüyor, illa sahneye mi çıkması lazım

yanıt0
yanıt0
cafer:

ferdi tayfur gibi büyük sanatcilarin söz yazari büyük sair Ahmet selcuk ilhan dir kendisi

12
2
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title