Haberler

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, sağlık sorunları nedeniyle gösterisini erteledi

Güncelleme:

Cem Yılmaz, Instagram hesabından yaptığı duyuru ile bugün Bostancı Gösteri Merkezi'nde gerçekleşmesi planlanan gösterisinin sağlık sorunları nedeniyle ertelendiğini duyurdu.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Instagram hesabından yaptığı duyuru ile 25 Aralık yani bugün gerçekleşmesi planan gösterisinin sağlık sorunları nedeniyle ertelendiğini duyurdu.

Cem Yılmaz hastane odasından paylaştığı videoya "Sevenlerime duyuru ;) Göz var göz var ! Bostancı Gösteri Merkezi'ndeki oyunum ocak 5'e kaydırıldı... Affedin sizi zahmete soktuğum için" notunu ekledi.

Cem Yılmaz videoda hayranlarına ciddi bir şeyinin olmadığını açıklarken şaka yapmaktan geri durmadı.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, sağlık sorunları nedeniyle gösterisini erteledi

"HER ŞEY YOLUNDA İYİYİM"

Ünlü komedyen videoda, "Evet şuanda Bostancı Göster Merkezi'nde olmam gerekiyordu ama hastanedeyim. Oyunumuz 5 Ocak'a ertelendi. Ama her şey yolunda iyim. Merak etmeyin." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cem Yılmaz Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (46)

ARAL OĞUZ:

Cem Yılmaz , biliyor musun ? Seni sevmezdim , hele AVNİ yi hiç sevmedim . Ama seni sonradan sevdim . Sevdim çünkü adam gibi adammışsın , hem de sapına kadar . . . . . Ama AVNİ ise dallamanın önde gideni''ymiş . Hiç sevmedim . Duydun mu LAA Avni ?

3
36
yanıtYanıtla
Kuzeyin uşağı:

Kes lan tatavayı lavuk Oğuz.

yanıt27
yanıt1
GERÇEK KUZEYİN UŞAĞI:

ARAL OĞUZ. . . . hayır kardeş o ben değilim. inan bana. benim adıma yazan karaktersiz şahsiyetsiz bir zat. kınıyorum. . . ben hiç kimsenin yorumuna. hakaret etmem. bilen bilir zaten hayırlı akşamlar kal sağlıcakla inşallah. saygılarımla. . . . .

yanıt1
yanıt28
KUZEYİN UŞAĞI (RİZE):

OĞUZ ARAL kardeşim daha öncede yazdım benim adımla yazan bir karaktersiz kol geziyor inan bana. milleti birbirine düşürüyorlar. . . . . kimseye asla ve asla hakaret etmem. . . her zaman olumlu cevap veriyorum. rahatsız ettiysem kusura kalma. . . . . ama ben o değilim. . . . KARADENİZLİ. hele bana yakışmaz hayırlı akşamlar. . . . . . .

yanıt0
yanıt31
KUZEYİN UŞAĞI:

ARAL OĞUZ yazıların hiç biri de bana ait değil sadece bu yazdıklarım benimdir. . bilgine. tekrar hayırlı akşamlar kal sağlıcakla ailenle inşallah. . . . . .

yanıt0
yanıt25
Ali:

Popülarite düşüyor mu ne?

6
4
yanıtYanıtla
erol mehmet yıldız:

Bunu izleyip gülen beyinsizler Allah size akıl versin.

7
0
yanıtYanıtla
Oozn:

Ulan onda ki beynin yarısı sende olsa senin adını bilirdik mal

yanıt2
yanıt3
Erol mehmet Yıldız:

Sürekli belaltı espri yapmak zeki olduğunu mu gösteriyor? Aptal herif

yanıt1
yanıt0
bi beka meselesi çıkarki sormayın!:

memleketin ortalama zekası bu; adam ne yapsın, farklı işler yapsa gomunuzma girer o; sakıncalı yane

yanıt1
yanıt0
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title