Haberler

    Komedyen Cem Yılmaz, villasını 2 milyon dolara satışa çıkardı

    Güncelleme:

    Ünlü komedyen Cem Yılmaz, futbolcu Gael Clichy'nin kiracı olarak yaşadığı Zekeriyaköy'deki lüks villasını 2 milyon dolara satmaya karar verdi.

    Bir süredir Serenay Sarıkaya ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Cem Yılmaz, Zekeriyaköy'deki lüks villasını satışa çıkardı. Yılmaz'ın evinde ise şimdilerde Başakşehirli futbolcu Gael Clichy yaşıyor. Futbolcu, her ay Yılmaz'a 50 bin lira kira ödüyor.

    YATIRIMINI GAYRİMENKULE YAPIYOR

    Sinema ve eğlence sektörünün en çok kazanan isimleri arasında olan ve her yıl vergi rekortmenleri listesine giren Cem Yılmaz, kazancıyla akıllı yatırımlar yapmayı tercih ediyor. Kazandığını gayrimenkule yatıran ünlü komedyen, 2012 yılında da Zekeriyaköy'ün en lüks sitesi Ormanada'dan bir villa satın almıştı.

    DAHA ÖNCE DE SATMAK İSTEMİŞTİ

    Ünlü komedyen, villayı yatırım amacıyla henüz inşaat devam ederken almış, teslim edilir edilmez de satışa çıkarmıştı. Yılmaz, 6 oda bir salon olan villası uzun süre satılmayınca, çareyi kiraya vermekte buldu.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Zekeriyaköy Cem Yılmaz Haberler

    Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

    Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

    Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

    Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

    CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

    CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

    Bakmadan Geçme

    14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Barcelona Real Sociedad maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Barcelona R.Sociedad maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Barcelona Real Sociedad maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona R.Sociedad maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
    İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

    İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

    500

    Yorumlar (28)

    Yokohama:

    Sanma zengin gördüklerin mutludur. Asıl onlar dert ve tasa doludur. Geçici dünyayı baki sananın, Gittiği yol felaket yoludur.

    39
    14
    yanıtYanıtla
    Diyojen:

    Hep ayni edebiyat, 30 yıl çalışıp ta doğru düzgün bir araba alamayan Hayatında iki defa tatile çıkamayan 3/4 bin tl aylığına çalışan adam mutlu. senin zekani ölçtürmek lazım.

    yanıt13
    yanıt3
    Hüsam:

    Bu yok ama Kimi insanlar beni delirtecek ya bunlar hepsini bir araya toplamalı zeka testinden geçirmeli

    yanıt7
    yanıt5
    y.rakkafa:

    İnsanın önce sağlığı ve iç huzuru olsun. . sade ev de iyidir

    21
    3
    yanıtYanıtla
    Hakan:

    Buda kaçmaya hazırlanıyor sanırım

    20
    4
    yanıtYanıtla
    atarlı vatandaş:

    harika bir insan . . ahllah güle güle yemeyi nasip etsin. . .

    3
    21
    yanıtYanıtla
    yusuf:

    bu adamın kazanıyor devlet inceliyormu vergisini ver adamım yatı katı vilları var ama memurun maaşı eline geçmede kesiyor

    14
    1
    yanıtYanıtla
    haboleda:

    adam her yıl vergi rekortmenleri arasına giriyor yazıyor orada. vergi veriyor olmasa vergi rekortmenleri arasınada giremez. devlet vergisini alıyor yani reis

    yanıt4
    yanıt4
    Neva:

    Alsa bile bizden aldığı oranda değildir.Birde vergi dilimine girip daha da düşmüyor mu aldığımız para.Bundan sonra oyumu vergi dilimini kaldıran kişiye vereceğim.

    yanıt0
    yanıt0
    TÜRK:

    Yazık paraya sıkıştı heralde

    12
    1
    yanıtYanıtla
    Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title