Haberler

Ünlü Kahin Baba Vanga'nın 2018'e Dair İki Kehaneti Olduğu Ortaya Çıktı

Güncelleme:

1996 yılındaki ölümünden önce geleceğe dair pek çok kehanette bulunan Baba Vanga'nın, 2018 için de kayda geçirilmiş iki öngörüsü var.

İkiz Kuleler saldırı, Brexit, IŞİD'in yükselişi gibi pek çok önemli olayı tahmin eden Baba Vanga isimli ünlü kör mistiğin 2018 için de iki önemli tahmini bulunuyor. 1996 yılında ölen Bulgar kadın, hayatını kaybetmeden önce 51. yüzyıla kadar pek çok tahminde bulunmuştu.

PEK ÇOK OLAYI DOĞRU TAHMİN ETTİ

1996'da öldüğünde 85 yaşında olan Baba Vanga, pek çok doğal felaketi ve küresel çapta etkisi olan olayları önceden bildiğine inanıldığı için pek çok komplo teorisyeni arasında oldukça popüler bir figür. Balkanlar'ın Nostradamus'u olarak anılan Vanga ölmeden önce önümüzdeki yüzyıllar için yaptığı öngörülerde 2018'i de es geçmedi.

2018 İÇİN 2 TAHMİNİ VAR

Baba Vanga'nın 2018 tahminleri; Çin'in 2018'de süper güç olup bu ünvanı ABD'den devralacağı ve Venüs gezegeninde yeni bir enerji biçimi keşfedileceği.

TAHMİNLERİ GERÇEKLEŞEBİLİR

Peki bu tahminler gerçekleşebilir mi? Çin ekonomisi son yıllarda giderek genişliyor. 1970'de toplam dünya ekonomisinin sadece yüzde 4'ünü oluştururken bu rakam 2015'te yüzde 15,6'ya yükselmiş durumda. Çin henüz ABD'yi yakalayamadı ama bu çok yakında gerçekleşebilir.

Venüs için ise bugün bu konuyla ilgili herhangi bir uzay görevi mevcut değil. Bununla birlikte güneş astrofizikçisi Eugene Parker'ın adını taşıyan ve Güneş'in dış yapısını araştıran bir görev 2018'de gerçekleştirilecek. Bu örev esnasında Venüs'ün yerçekim kuvvetinin, Güneş'in etrafından geçmek için kullanılması düşünülüyor.

2341'DE DÜNYA YAŞANMAZ OLACAK

Vanga'nın bazı tahminleri arasında 228 yılında dünyadaki açlığın sona ereceği, 2256 'da Mars'ta koloniler kurulacağı ve 2341'de gezegenimizin yaşanmaz hale geleceği de var

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Çin Halk Cumhuriyeti Komik - İlginç Güncel Haberler

500

Yorumlar (122)

Salim:

Gaybın anahtarı allah katındadır gaybı bilen yanlızca odur diğerleri safsatadan ibarettir

64
4
yanıtYanıtla
anti yobaz:

ya bi gidin herseyi bilen yüce Yaradandir bu bunak kafayi yemis

61
6
yanıtYanıtla
gökhan:

herşeyi ben biliyorum demiş mi?

yanıt3
yanıt8
engin:

6/EN''ÂM-59: Gaybın anahtarları O''nun katındadır. O''ndan başka kimse bilmez. Karada ve denizde olanı da O bilir. Bir yaprak düşmez ki; onu bilmesin. Yerin karanlıkları içindeki tek bir tane, yaş ve kuru müstesna olmamak üzere her şey apaçık bir kitabtadır.

64
1
yanıtYanıtla
KAAN:

AKPDEN BİR ÇİKLET KADAR İYİLİK GÖRMEDİM İNŞALLAH 2019 DA GİDER

30
34
yanıtYanıtla
kadir:

senin gözün körse ben ne yapayım

yanıt15
yanıt29
dayı:

çiklet nedir

yanıt6
yanıt15
coşkun:

al bendende O kadar

yanıt1
yanıt1
ercan uazun:

gelecegi baba vangada bilir,bir baskasida ...Allaha gerek yok hersey icin...herseyi Allaha baglamanin bir anlami yok...

6
54
yanıtYanıtla
abdullah:

Eee Ercan gülüm, Cennette dolacak, Cehennemde ne diyyim sana baska. . .

yanıt16
yanıt4
Tüm 122 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title