Haberler

Ünlü isimler, Kadir Şeker'in aleyhine konuşan kadına tepki gösterdi

Güncelleme:

Ünlü isimler, Özgür Duran'ı, sevgilisi Ayşe D'yi döverken engellemek istediği sırada çıkan arbedede kalbinden bıçaklayarak öldüren Kadir Şeker'i zor durumda bırakacak açıklama yapan Ayşe D.'ye tepki gösterdi.

Konya'da Özgür Duran'ı, sevgilisi Ayşe D'yi döverken engellemek istediği sırada çıkan arbedede kalbinden bıçaklayarak öldüren Kadir Şeker'in durumu ülkenin gündemine oturdu. Pınar Altuğ, Deniz Akkaya ve Demet Akalın açıklamasında Şeker'i zor durumda bırakacak değişiklik yapan Ayşe D.'ye Instagram hesaplarından sitem etti.

İLK İFADESİNİ DEĞİŞTİRDİ

Konya'da yaşayan ve üniversite sınavına hazırlanan Kadir Şeker, kütüphaneden çıkıp eve gittiği sırada bir parkta, kavga eden Özgür Duran, Ayşe D çiftini gördü. Şeker, kavga eden çiftin yanına gitti ve olaya müdahale etmek istedi ancak arbede yaşandı ve Kadir'in cebinden çıkardığı bıçak Özgür Duran'ın kalbine saplandı. Olaydaki şiddet mağduru kadın Ayşe D. ilk açıklamasındaKadir'in kendisine yardım etmek için geldiğini söylerken son yaptığı açıklamasında "Ben Özgür'le severek birlikte oldum. Onun için üç çocuğumu bıraktım. Olay günü Özgür alkollüydü. Evde kavga ettik. Sonra ben parka gittim. Tek başıma ağlıyordum. Özgür'e 'Aramızdaki sorunu konuşup, halledelim' dedim, yanıma geldi. Bağrışmaya başladık. Özgür kameriyeyi yumrukluyordu" dedi.

Ünlü isimler, Kadir Şeker'in aleyhine konuşan kadına tepki gösterdi

ÜNLÜ İSİMLER TEPKİ GÖSTERDİ

Ayşe D.'nin bu ifadesinin ardından gelişmeleri yakından takip eden ünlü isimler sosyal medya hesaplarından isyan etti. Demet Akalın, Pınar Altuğ ve Deniz Akkaya ifade değişikliği karşısında Kadir Şeker'i son derece zor bir durumda bırakan hemcinsleri için şu yorumlarda bulundular:

Deniz Akkaya

"2020 kararımdı, her yerde paylaşılan kötü haberlere yer vermemek, ancak bu olay üzerinden genel bir yorumum olacak. Bir erkek çocuklarını hiçe sayan, bırakan, taciz edilmesine göz yuman kadınlar, benim gözümde kadın değil insan değildir ve insani muameleyi hak etmiyorlar."

Ünlü isimler, Kadir Şeker'in aleyhine konuşan kadına tepki gösterdi

Pınar Altuğ Atacan

"Bu nasıl bir şeydir! Gerçekten anlamak imkansız."

Ünlü isimler, Kadir Şeker'in aleyhine konuşan kadına tepki gösterdi

Demet Akalın

19 ayrı suçu var ama kötü değil! Kızım seni öldürseydi biz şu an başka şeyler paylaşacaktık. Ah ahh."

Ünlü isimler, Kadir Şeker'in aleyhine konuşan kadına tepki gösterdi

NE OLMUŞTU?

Konya'da erkek arkadaşından şiddet gören Ayşe D'ye yardım etmek isteyen Kadir Şeker, yaşanan boğuşma sonrası kadına şiddet uygulayan Özgür Duran'ın ölümüne sebep oldu. Kadir, verdiği ifadesinde kavga eden çifti görünce olaya müdahale etmek istediğini, müdahale edince Özgür Duran'ın kendisine küfürler ettiğini ve saldırdığını akabinde cebindeki bıçağı çıkardığını söyledi. Kadir, verdiği ifadesinde yere düştüğünü Özgür Duran'ın da kendisinin üzerine düştüğünü ve bu olay sonucunda bıçağın kalbine saplandığını söyledi.

Şiddet mağduru kadın Ayşe D, verdiği ilk ifadesinde Kadir Şeker'in kendisine yardım etmek için olay yerine geldiğini söyledi. Ardından ifadesini değiştirerek, "Kavga etmiyorduk. Kadir'in bıçaklamasına gerek yoktu. Özgür'ün 19 suçtan sabıkası olması onu kötü birisi yapmaz. Ben onun için 3 çocuğumu bıraktım. Güzel bir birlikteliğimiz vardı" gibi ifadeler kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

kadir şeker kavga Haberler

Bakmadan Geçme

Çanakkale Boğazı gemi yangını SON DURUM! Çanakkale Boğazı gemi trafiğine açıldı mı? Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (46)

Adınızı Yazınyfı:

bence en başta bu rezil kadın tutuklanmalı ollan iki tane erkeğe oldu bide hep kadın şiddeti diyorlar bir erkek durduk yere mi şiddete başvuryo diye sorgulmak şart kadınlara öyle haklar verildi artık kocasbnı aldatsa dahi kocası ses edmiyor çünkü bi iftira atsa zavallı koca hayatı kararır

17
4
yanıtYanıtla
herşeyimiz bozuk:

19 suç kaydının olması onu kötü biri yapmaz diyen kadının akli dengesi araştırılmalıdır.

18
0
yanıtYanıtla
napion Jupiter:

Yok Yok ... onun degil... sizin gibi önyargici koyunlarin aklina kurban :)

yanıt1
yanıt0
Tolga Demirtaş:

Meşru müdafaa yapan bu gencin sayın Cumhurbaşkanımız tarafından af edilmesini toplum olarak istiyoruz. Yüz kişiye soralım herkes böyle düşünür. Toplum olarak doğru olanı yapmak zorundayız. Fetö nasıl büyüdüyse bunu fırsat bilen şehir teröristleri de kendilerinde güç bulur büyür. Kadiri affederek, bu yaşananları önlememiz yönünde atılacak adım toplumsal ortak görüş olmalı.

12
2
yanıtYanıtla
adsız cengo:

söyle bir şey demek istiyorum ölen bence ölmeyi haketmiş ama ortada bir cinayet var ve eğer bu çocuğa ceza vermezlerse herkes kendi bildiğini okur kesinlikle ceza almalı, kadına söyleyecek laf bulamıyorum Allah''ından bulsun

10
4
yanıtYanıtla
napion Jupiter:

Sanada yazik. Elinde olsa insanlara o ölsün bu yasasin hükmü verirdin heralde. Adam suc makinesi tamamda o bile cebinde bicakla gezmio - bi düsünün. bizim masum Adam biraksalar ak47 bile tasir.

yanıt1
yanıt0
Yabanci:

Bu davadan cikan karar emsal olacak eger kadir hapis alirsa kimse kadina cinayete ses cikarmayacak kadirin olayini hatirlayacaklar.

yanıt0
yanıt0
KAPLAN:

Cinayet var Millet insann öldürmek ne basitmis, bu gün bu cinayeti işliyen her ne sebepten olursa olsun serbest kalsın diyorsanız işte o zaman cinayetler çoğalır. Sanatçılar yorum sizemi kalmış Adaletlik sizemi kalmış?

3
10
yanıtYanıtla
Elif:

Beni asıl dehşete düşüren bu çarpık zihniyet. Herkes Joker olmuş eline silah alıp adalet dağıtacak anlaşılan. Dehşet bir şey !

yanıt0
yanıt0
aslan:

peki sana mı kalmış?

yanıt3
yanıt1
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title