Haberler

Ünlü İngiliz şarkıcı Rita Ora'nın iç çamaşırlı pozu binlerce beğeni aldı

Güncelleme:

İngiliz şarkıcı Rita Ora'nın Instagram hesabındaki son paylaşımı takipçilerinin adeta aklını başından aldı. Beyaz iç çamaşırlarıyla poz veren Rita'nın paylaşımı yüz binlerce beğeni alırken, G.Saray'ın eski yıldızı Podolski'nin fotoğrafı beğenmesi dikkatlerden kaçmadı.

Arnavut kökenli ünlü İngiliz şarkıcı Rita Ora, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. 29 yaşındaki ünlü şarkıcının Instagram hesabından beyaz iç çamaşırlarıyla paylaştığı fotoğrafı takipçilerinin adeta aklını başından aldı.

29 yaşındaki şarkıcının paylaşımında sportif iç çamaşırıyla bir koltuğun üzerinde uzandığı görülüyor. Kameraya çekici bakışlarıyla baktığı görülen sanatçının çenesini avucunun içinde tuttuğu görülüyor.

Hayranlarının dikkatini çekmeyi başaran Rita'nın göz farı ve maskarasıyla uyumlu koyu kırmızı rujuyla bütünleşmiş dudakları ise gözlerden kaçmıyor.

Ünlü İngiliz şarkıcı Rita Ora'nın iç çamaşırlı pozu baştan çıkardı

PODOLSKİ BUNU BEĞENDİ

Ünlü şarkıcının söz konusu paylaşımı kısa sürede 475 binin üzerinde beğeni aldı. Galatasaray'ın eski futbolcusu Podolski'nin de paylaşımı beğenmesi dikkatlerden kaçmadı.

İşte Rita Ora'nın Instagram hesabından yaptığı bazı paylaşımlar:

Ünlü İngiliz şarkıcı Rita Ora'nın iç çamaşırlı pozu baştan çıkardı

Ünlü İngiliz şarkıcı Rita Ora'nın iç çamaşırlı pozu baştan çıkardı

Ünlü İngiliz şarkıcı Rita Ora'nın iç çamaşırlı pozu baştan çıkardı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Instagram Rita Ora Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (6)

vahdettin bayram:

boya küpü bu yontulmuşların nesini beğeniyorlar aklım almıyor. . . .

4
1
yanıtYanıtla
PALA REMZÎ:

Bakımlı çekici hoş bir bayan. Güzel kalçası olduğu için arkadan pozları seviyor.

2
3
yanıtYanıtla
nöbetçi golcü:

cingan güzeli

5
0
yanıtYanıtla
ÇATA PAT VAR:

BAK SEN ŞU İŞE MİLLET O KADAR MI UÇMUŞ BEĞENİ ALMIŞ BEN BİR ABAZA OLARAK HİÇ BEGENMEDİM. . AMMADA BÜYÜTMÜŞLER YAZIKLAR OLSUN BEE

2
3
yanıtYanıtla
ADSIZ CENGO:

BEĞENİLMEYECEK GİBİ Mİ

0
3
yanıtYanıtla
misafir:

Bana hep Beyoncenin beyaz versiyonu gibi geliyor iki sinede hayranım fevkaladeninde ötesinde bir güzelliği var ama çok açık giyiniyor bence çok açık giyinince yakışmıyor

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title