Haberler

Demet Özdemir ve Seçkin Özdemir Ayrıldı

Güncelleme:

Erkenci Kuş dizisiyle ekranlarda görmeye alıştığımız Demet Özdemir, bir süredir birlikte olduğu Seçkin Özdemir'den ayrıldı.

Erkenci Kuş'un başrol oyuncusu dolu dizgin bir birliktelik yaşadığı oyuncu 'den ayrıldığı iddia edildi. İlişkileri hakkında güzel yorumlar yapılan çifte adeta nazar değdi.

BİRLİKTE OLAN TÜM FOTOĞRAFLAR SİLİNDİ

Ayrılık hakkında açıklama yapmayan çifften ilk hamleyi yaptı ve yakışıklı oyuncu, sevgilisi ile olan tüm fotoğraflarını silerek, 'i takipten çıktı. Bunun üzerine 'de 'i takipten çıktı.

Ünlü Çift Ayrıldı!

AİLELERİ TANIŞTIRMIŞLARDI

Demet Özdemir ve Seçkin Özdemir çifti yaklaşık 4 aydır aşk yaşıyordu. Evlenecekleri iddia edilen ikili, ailelerle de tanışmıştı. Evlilik yolunda ilerledikleri öne sürülen çiftin, 2019 yılında da nişan yapacağı konuşuluyordu.

Ünlü Çift Ayrıldı!

Ünlü Çift Ayrıldı!

Ünlü Çift Ayrıldı!

Ünlü Çift Ayrıldı!

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Seçkin Özdemir Demet Özdemir Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (19)

MELISA58:

Can Yaman için ayrilmistir neden olacak

12
1
yanıtYanıtla
refsdfghjk:

çok yazık oldu ya tüm Türkiye bu aşkı çok merak ediyordu nasıl üzüldüm biliyor musun şimdi her yanım ağlıyor kendime gelemiyorum bu nasıl haber

10
1
yanıtYanıtla
Brütüs:

Üzüntüden ne yapacağımı şaşırdım. Kala kaldım öyle.

10
0
yanıtYanıtla
Sedo:

Millette ne dertler var yaf.

5
0
yanıtYanıtla
REFİK:

çok üzüldüm ne olacak şimdi

4
0
yanıtYanıtla
AHMET:

yakışmıyolardı zaten

4
0
yanıtYanıtla
Nereye:

Derin uzuntu icindeyim aklim basimdan gitti

2
1
yanıtYanıtla
tgam:

çok üzüldüm yav kesin dolar yine yükselir

3
0
yanıtYanıtla
Hulya:

Inanmayin

1
1
yanıtYanıtla
55:

millet geçim derdi ile küçük çocukların pis emeller için öldürülmesi ile üzülürken bana ne, bize ne kim kimden ayrılmış. yeter artık bu gereksiz haberler yapılmasın. . . . . en yakın zamanda yenisini ikisi de bulur. . . Rabbim diğer ailelere sabır versin. . .

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title