Haberler

Ünlü Arap İş Adamı Alrasheed'den Rize'ye Ziyaret

Dünya Odalar Birliği Toplantısına Katılmak Üzere İstanbul'a Gelen Suudi Arabistan Odalar Birliği Başkanı Abdülrahman Alrasheed, AK Parti Rize Milletvekili Adayı ve Türkiye-suudi Arabistan İş Konseyi Başkanı Ali Bayramoğlu'nun Daveti Üzerine Rize'ye Geldi.

Dünya Odalar Birliği toplantısına katılmak üzere İstanbul'a gelen Suudi Arabistan Odalar Birliği Başkanı Abdülrahman Alrasheed, AK Parti Rize milletvekili adayı ve Türkiye-Suudi Arabistan İş Konseyi Başkanı Ali Bayramoğlu'nun daveti üzerine Rize'ye geldi.

Öğle saatlerinde Rize'ye gelen ünlü iş adamı Abdülrahman Alrasheed için AK Parti Rize Teşkilatı bir yemek verdi. Dedeminbağı Balık Lokantası'nda verilen yemeğe Alrasheed ve beraberindekiler ile partililer katıldı. Alrasheed burada yaptığı açıklamada, "İki ülke arasındaki ticari faaliyetleri geliştirmek için Bayramoğlu ile çalışıyorduk. Onun daveti üzerine Rize'ye geldim. Arap özel sektörünün bölgeye ve Türkiye'ye gelmesi için çaba sarf ediyoruz. Bu ziyaretim bana yeni ufuklar açmıştır. Bölge turizm

açısından da çok büyük bir potansiyele sahip. Bu anlamda yatırımlar düşünüyoruz" dedi.

Arap iş adamı, "İki ülke arasında boru hattı kuralım. Siz bize su, bizde size petrol pompalayalım" şeklinde espri de yaptı.

(GF-ÖS-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title