Haberler

Ünlü Aktör Van Damme: Türkiye'de Bir Film Daha Çekeceğim

Hollywood'un Dünyaca Ünlü Yıldızlarından Jean Claude Van Damme, Rol Aldığı Türk Filmi Sınav'ın Önceki Gece Yapılan Avrupa Galası İçin Geldiği Frankfurt'ta Dha'ya Konuştu. Galanın Şeref Konuğu Olan Ünlü Aktör, Sınav Filmi ve Gelecekle İlgili Projeleri Hakkındaki Soruları Ya...

Hollywood’un dünyaca ünlü yıldızlarından Jean Claude van Damme, rol aldığı Türk filmi Sınav’ın önceki gece yapılan Avrupa galası için geldiği Frankfurt’ta DHA’ya konuştu. Galanın şeref konuğu olan ünlü aktör, sınav filmi ve gelecekle ilgili projeleri hakkındaki soruları yanıtladı.

DHA: Uzun süre sonra sinemaya dönüş yaptınız. Beyaz perdeye dönüşünüz Hollywood’da olmadı da, neden bir Türk filmiyle oldu?

Van Damme: Neden Türk filmiyle olmasın ki. Türkiye film sektöründe büyük bir pazar. Türklerin beni çok sevdiğini düşünüyorum. Ben Türkiye’de çok iyi iş çıkardım.

DHA: Filmlerinizin devamı gelecek mi?

Van Damme: Filmlerimin devamı gelecek tabi ki. Aksiyon filmlerinde karakter oyuncu olarak oynamak istiyorum.

DHA: Bu oynadığınız ilk ve son Türk filmi mi olacak, yoksa ufukta yeni planlarınız var mı?

Van Damme: Türkiye’de yeni bir Türk filmi çekme planlarımız var. Başarılı yönetmen Ömer Faruk Sorak ile bir film daha çekme şansım olacak. Türkiye’de olmak çok güzeldi.

DHA: Sınav filmini nasıl buldunuz?

Van Damme: Filmi ilk Türkiye’de izledim. Çok gerçekçi bir film. Film insana hayattan bir kesit sunuyor. Mutluluk ve hüzün bir arada. Bugünkü gençlerin durumunu filmde çok iyi dile getirilmiş.

DHA: Bu filminizi eski filmlerinizle kıyaslayabilir misiniz. Bu filmde sizce farklı olan neydi?

Van Damme: Bu çok güçlü bir yapım. Bana filmin sonlarına doğru çok küçük bir rol vermişler ama bu film iyi filmlerimden bir tanesiydi diyebilirim.

DHA: Türkleri ve Türkiye’yi nasıl buldunuz?

Van Damme: Çok hoş ve harika bir ülke. Türkler karakteri güçlü, sıcakkanlı, saygılı ve çok misafirperver insanlar.

DHA: Türkiye’de yaşamayı düşünebilir misiniz ?

Van Damme: Çok güzel bir soru. Ama bu sorunun cevabı evet de olabilir hayır da. Bunu şimdiden asla kestirmek mümkün değil. Tanrıdan başka kimse bilemez.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title