Haberler

"Üniversiteler fuhuş yuvası" diyen profesöre, Ece Üner'den zehir zemberek sözler: Bu durumda sen ne oluyorsun?

Güncelleme:

Sakarya Üniversitesi Tarih Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu katıldığı bir canlı yayında üniversiteleri eleştirdi ve "Sayın Cumhurbaşkanımız da vurguladı. Neredeyse fuhuş evleri" ifadelerini kullandı. Bu durum tüm kesimlerin tepkisini çekerken açıklamalar da peş peşe geldi.

CUMHURBAŞKANLIĞI KALIN SESSİZ KALMADI

Bu açıklamaya Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da sessiz kalmadı. Kalın, tartışma yaratan açıklamaya "Üniversitelerimizi zan altında bırakan kerih ve sakil açıklamayla ilgili gereken işlemlerin yapılacak olmasını memnuniyetle karşılıyoruz" ifadeleriyle tepki verdi.

"BU ZİHNİYETLE BURALARA NASIL GELDİ?"

Sık sık gündemi meşgul eden olaylara yaptığı yerine çıkışlarla gündeme gelen Show TV Ana Haber sunucusu Ece Üner de Sofuoğlu'nun çok konuşulan sözlerine yanıt verdi. Üner, "Bunun gibi adamların görülmesi için illa çıkıp bu derece saçmalaması mı lazım? Sussa kimse görmeyecek miydi? Bu zihniyetiyle buralara nasıl geldi? Onu bu soruyla baş başa bırakalım. Biz asıl sormamız gereken soruları soralım. Üniversiteler fuhuş evi diyen Sofuoğlu üniversitede profesördür. Üniversiteler fuhuş evi ise o halde Sofuoğlu kendisini ne olarak itham etmiştir? O sırada öğrencileri onun hangi yanlış düşüncelerine maruz kaldı? Böylesi kaç kişi sustuğu için gözden kaçırılıyor? Bu arada atanamayan kaç bin pırıl pırıl öğretmenin olduğu bir ülkedeyiz. Bunun için bazıları canına kıyıyor. Ayıp" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sakarya Üniversitesi Ece Üner Güncel Haberler

500

Yorumlar (125)

Adamın ne demek istedigini iyice bi anla:

Yahu bu spikerler anlama kıtlıgı mı cekiyor?

34
32
yanıtYanıtla
pump:

yalan mı ? neden gerçekleri kimse görmek istemez ?

36
24
yanıtYanıtla
Akademisyen:

İşlerine gelmiyor da ondan.

yanıt6
yanıt3
m.a:

bir defa hoca üniversite demedi. anlamadan dinlemeden konuşuyorsun, ayrıca sen kimsin sosyal ahlak uzmanımı, yoksa bir sunucumu. .

37
19
yanıtYanıtla
ysf:

senin niye zoruna gitti ki?

yanıt6
yanıt14
eceye cevap:

kişi kendinden bilir işi, adam haklı yarası olan gocunur. millette din ahlak bırakmadınız isteyen istediği saatte istediği kişi ile beraber oluyor.

31
22
yanıtYanıtla
mehmet:

hoca çok haklı . . . spiker bozuntusu esas sen kim oluyorsun.

32
21
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Bu kadının sunduğu haberleri izlemiyorum.

31
21
yanıtYanıtla
Nazim:

A haberi izle sen sonra camindan Miami sahillerine doğru bak görürsün mutlaka...

yanıt7
yanıt10
Adil olun:

Nazım seninde halktv foxtv izliyorsun belli ki, dinime söven müslüman olsa diyesim geldi. Objektif olmayı deneseniz daha inandırıcı olurdunuz. O da ayrı bir erdem.

yanıt1
yanıt0
Tüm 125 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title