Haberler

Ümraniye'de Trafik Kazası: 1 Ölü

Ümraniye'de otomobiliyle kamyona arkadan çarpan sürücü yaşamını yitirdi.

Ümraniye'de otomobiliyle kamyona arkadan çarpan sürücü yaşamını yitirdi.

Kaza, dün saat 23.00 sıralarında, 0-2 Otoyolu İstanbul yönü Çamlıca gişelere yaklaşık 1 kilometre mesafede meydana geldi. Erdoğan Doğan (40) yönetimindeki 34 GH 4666 plakalı otomobil, iddialara göre aşırı hız sonucu kontrolden çıkarak, aynı yönde seyreden Cemil Yavuz'un kullandığı 34 DR 4356 plakalı kamyona çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil, kamyonun altına girerken, otomobilin tavanı koptu. Ağır şekilde yaralanan Doğan'a yoldan geçen diğer sürücüler yardım etti. Bazı vatandaşlar trafiği durdururken, bazıları ise Doğan'ı aracın içinden çıkartıp, sağlık ekiplerine haber verdi. O sırada karşı yönden geçmekte olan bir ambulansı gören vatandaşlar yardım istedi. Sağlık personeli bariyerleri atlayarak yaralının yanına geldi. Yerde yatan yaralıya yaklaşık 10 dakika kalp masajı yapılırken, daha sonra ambulansta bu müdahale devam etti. Tüm müdahalelere rağmen Doğan kurtarılamadı. Doğan'ın cesedi, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaza nedeniyle yaklaşık 1 saat trafiğe kapanan yol, aracın çekilmesinin ardından tekrar açıldı. Polisin kazayla ilgili soruşturması sürüyor. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

erdoğan doğan Ümraniye İstanbul Çamlıca Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title