Haberler

İstanbul'da reklam tabelasında Hacer'ül Esved'i görenler gözlerine inanamadı

Güncelleme:

İstanbul Ümraniye'de 5 katlı bir iş merkezinin 3. katında bulunan tabelayı görenler dönüp bir daha baktı. İşin ilginç olan tarafı ise kutsal topraklara seyahat düzenleyen firmanın tabelasında Kabe'deki Hacer'ül Esved taşının büyük bir kopyasına yer vermesi oldu.

Ümraniye'de bir reklam tabelası görenleri hayrete düşürdü. 5 katlı bir iş merkezinin 3'üncü katında bulunan Hacer'ül Esved taşının tabelası görenlerin dikkatini çekti. Tabelaya bakanlar dönüp bir kez daha baktı. Tabelanın asılı olması kimi vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılanırken, hayrete düşüren tabela havadan görüntülendi.

TİCARİ KAYGI TEPKİ ÇEKTİ

İstanbul Ümraniye'de Namık Kemal Mahallesi Sütçü İmam Caddesi üzerinde 5 katlı bir iş merkezinin 3'üncü katının dış cephesine yerleştirilmiş Hacer'ül Esved taşının tabelası görenleri şaşkına çevirdi. Kabe'nin duvarında yer alan ve Müslümanlarca kutsal sayılan siyah, parlak taşın tabelalaştırılmış hali bir umre organizasyon şirketi tarafından iş merkezinin duvarına monte edildi. İslam inancına göre bu kadar kutsal bir değerin tabela halinde ticari bir kaygı ile asılması vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı. Hacer'ül Esved taşının tabelasına şaşkınlıkla bakan vatandaşlar, gözlerine inanamayarak bir kez daha baktı. Şaşırtan görüntü drone ile havadan görüntülendi.

Ümraniye'de görenler şaştı kaldı! Gören dönüp bir daha baktı

Ümraniye'de görenler şaştı kaldı! Gören dönüp bir daha baktı

Ümraniye'de görenler şaştı kaldı! Gören dönüp bir daha baktı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Ümraniye Haberler

500

Yorumlar (23)

salosilin:

kesin akp lidir onlar dini iyi sömürürler her fırsatı denerler yeterki din üzerinden para kazanmak olsun tam bir apk li işi bu

27
23
yanıtYanıtla
Gökhan demir:

Sizin gürühda her reklamı kadın vücudu üzeri den yapar mesela kadını heryerde pazarlar reklam malzemesi yapar mesela araba lastiği satarken bile üstüne kadın yatırırsınız

yanıt5
yanıt7
Ekmek:

Din yaradanın senin alakan olmadığı için sömürü diyorsun

yanıt1
yanıt2
thikmet:

din deyince akp liler . dinsizlik deyince chp liler mi oluyor yani . al sana bölücülük.

yanıt4
yanıt1
FANATİK:

SALOLILIN E CEVAP BİRAZ YAZILARINA DİKKAT ETSEN DİYORUM MEMLEKETİN 4 TE 3Ü AKP Lİ GERİZEKALI DİNSİZ SENDE MUHAKKAK İSRAİLLİSİNDİR VEYA ATEİSTSİNDİR

yanıt0
yanıt3
BTR:

O REKLAM TABELASI 15 YILDIR ORDA DURUYOR YENI MI FARKINA VARDINIZAYNI ECEVIT HUKUMETI GIBISINIZ HERSEYIN FARKINA GEC VARIYORSUNUZ

15
14
yanıtYanıtla
Yusuf:

bakıyorum da insanların zihinleri o kadar şartlanmış ki ticaret uğruna bu ülkelerde neler nerelerde ne şekilde sömürüldü sömürülüyor. o sömürülerde dini öğeler geçmediği için de birçoğuna alkış tuttunuz. dini bir öğe geçen durum olduğu zaman ise '' hmm bak sen şu sömürücüye nasıl da sömürüyor milleti. hep Akepenin suçu bunlar'' diye böğürüyonu. Ulan gerizekalılar sabah akşam din ve dini öğeler size batıyor daha da batacak durun siz. Milletin tercihinden size ne? binlerce seyahat ecantası var.

5
7
yanıtYanıtla
Sema:

Dinin ticareti alet edilmesinden sen mutluysan bana göre zaten hava hoş. Dini de ayağa düşürdünüz.

yanıt0
yanıt0
minik:

bahsi geçen yerin karşısın da özel bir hastane var. yıllar önce burada uzun süreli bir tedavi görmüştüm ve bu reklam panosu oradaydı neden şimdi dikkat çekmiş çok merak ettim.

11
1
yanıtYanıtla
Cherokee:

Yeni Türkiye de toplumsal cehalet... Seyredin...

5
2
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title