Haberler

Uluslararası Dünya Şampiyonasında Dünya 10.'su Oldu

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde uluslararası klavye şampiyonasında dünya 10.'su olan Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi öğrencisi Samet Gürcan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'yı makamında ziyaret etti.

Her salı düzenli olarak yapılan kurum günü görüşmelerinde Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, misafirleri ağırlarken, kendisini ziyarete gelen genç şampiyonu da tebrik etti. Katılmış olduğu uluslararası klavye şampiyonasında yapmış olduğu derece ile dünya 10.'luğunu elde eden ve Şampiyona'da Türk Milli Takımı içerisinde yer alan Samet Gürcan, Türk Milli Tamının dünya şampiyonu olmasına büyük katkı sağladı. Başkan Bakıcı, Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Hanife Altınbek'i ve danışman öğretmen Gökmen Yüce'yi makamında kabul etti. Belediye Başkanı Fatih Bakıcı; Samet kardeşimizin almış olduğu uluslararası başarı bizleri son derece gururlandırmıştır. Bizler de Bozüyük Belediyesi olarak üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız. Gençler hayal etsin yeter, bizler onların yanlarındayız" dedi.

Ayrıca görüşmede Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'ya, 12.Ulusal MEB Robot Yarışmasına vermiş olduğu desteklerden dolayı Sivas yöresine ait bir hediye takdim edildi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title