Haberler

Uludağ Sömestr Tatilinde Doldu Taştı

Uludağ sömestr tatilinde doldu taştı Yerli ve yabancı binlerce turist Uludağ'a akın etti Uludağ'da sömestr bitti, festivaller başladıBURSA - Kış turizminin gözde mekanlarından Uludağ'da sömestr tatilinin son günü oteller ve piknik alanları yerli ve yabancı turistlerle doldu taştı.

Uludağ sömestr tatilinde doldu taştı

Yerli ve yabancı binlerce turist Uludağ'a akın etti

Uludağ'da sömestr bitti, festivaller başladı

BURSA - Kış turizminin gözde mekanlarından Uludağ'da sömestr tatilinin son günü oteller ve piknik alanları yerli ve yabancı turistlerle doldu taştı. Araçlarıyla zirveye çıkmak isteyen vatandaşlar Milli Parklar gişesinde, teleferikle çıkmak isteyen vatandaşlar ise yollarda uzun kuyruklar oluşturdu.

Uludağ, sömestr tatilinde yerli ve yabancı turist akınına uğradı. Bu yoğunlukla birlikte otellerdeki doluluk oranları yüzde yüze ulaşırken, durumdan haberdar olmayan vatandaşlar geri dönmek zorunda kaldı. Hafta sonu tatilini fırsata çeviren günübirlikçiler, piknik alanları ve ormanların içerisinde mangal yaparak haftanın yorgunluğunu attı. Uludağ'a araçlarıyla gitmek isteyen vatandaşlar Milli Parklar gişelerinde, teleferikle çıkmak isteyen vatandaşlar ise istasyon çevresinde uzun kuyruklar oluşturdu. Uludağ'a gelen tatilcilerin yüzde yetmişini Arap ve Rus turistler oluştururken, Türkiye'nin dört bir yanından tatil yapmak için gelen vatandaşlar da zirveye akın etti.

Sömestr tatilini atlatan Uludağ ise, bugün başlayan yeni bir kış festivaliyle binlerce öğrenciye ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Bu yıl 16'ncısı düzenlenen festivalde gece ünlü sanatçılar sahne alacak. Gündüzleri de Dj performanslarıyla tatilciler eğlenceli dakikalar geçirecek. 4 gece 5 gün sürecek festivalde Bayram Özcan, Yakuza, Çağlar Fidan, Erdem Kınay, Perc.Tai, Berkay, Cihat Uğurel, Baran Bayraktar, Kerimcan Durmaz, Hande Yener, Alya, İlkay Şencan ve Burry Soprano, David Şaboy, Edis, Bengü Beker, Aleyna Tilki ve Zeynep Bastik sahne alacak.

İhlas Haber Ajansı mikrofonlarına konuşan vatandaşlar, bu sene Uludağ'da geçirdikleri sömestr tatillerinden memnun olduklarını, düzenlenen festivallerle eğlenceli ve hareketli dakikalar yaşadıklarını belirtti. Yoğun kar yağışıyla elverişli hale gelen pistlerden de memnun olduklarını belirten tatilciler, bu anların her bir saniyesinin onlar için çok önemli olduğunu dile getirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

turist Uludağ Genel Haberler

Bakmadan Geçme

Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title