Haberler

    Ülker'in Tartışılan 1 Nisan Reklamı

    Ülker firmasının resmi Twitter hesabından dün akşam yayınlanan reklam filmi, ortalığı karıştırdı.


    Ülker firmasının resmi Twitter hesabından dün akşam yayınlanan reklam filmi, ortalığı karıştırdı. Çığ gibi büyüyen tepkilerle birlikte, birçok kişi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul Kısıklı'daki konutuna koştu.



    Tepkiler üzerine Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker sosyal medya hesabından açıklama yaptı ve "Yurtdışındayım. Şimdi duydum. Haber verenlere teşekkürler. Kumpası kuranlar hakettiklerini bulacaklar. Milletimizin yanındayız" dedi.



    Vatandaşlarla birlikte Kısıklı'ya gidenler arasında AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk de vardı. Külünk, burada yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:



    "Bahsi geçen firmanın yöneticisi olan şahıs sosyal medyadan bir açıklama yapmış. Açıklama beni tatmin etmedi. Türkiye çocuk oyuncağı değil. Bu milletin psikolojisi kimsenin çocuk oyuncağı değil. Reklamı yayınla, bu milleti tehdit et, ondan sonra çık özür dile. İstanbul'da Cumhuriyet Başsavcılığı bu konuyla ilgili inceleme ve soruşturma başlattı. Doğrunun ortaya çıkacağından şüphem yok. Sosyal medya üzerinden sahte hesaplarla, çok ciddi operasyon yapılmak isteniyor. Buna izin vermeyiniz.



    Çok dikkatli olunuz. Hassasiyetinizi kaybetmeyiniz. Bu milleti 1 Nisan şakasıyla tehdit ederek boyun bükecek bir millet değiliz. Bu ülke bizim, bu vatan bizim, bu devlet bizim, bu cumhuriyet bizim. Bize kimse sömürge muamalesi yapamaz.



    İstanbul Emniyet Müdürü'yle görüştüm. Her şeyin sakin olduğunu, sıra dışı bir şeyin olmadığını ifade etti. Ankara’yı da takip ettim. Sıra dışı hiçbir gelişme yok.  Şuna dikkat edelim. Bu örgüt bu milletin psikolojisini yok etmek istiyor. Sosyal medya üzerinden algı operasyonlarımızla bu duyarlılığımızı eritmek istiyorlar. Bu ülkenin bir tane başkomutanı vardır, o da Recep Tayyip Erdoğan’dır."



    Vatandaşların Kısıklı’daki bekleyişleri gece boyunca sürdü.

    Kaynak: Milliyet.com.tr / Yaşam

    Murat Ülker İstanbul Kısıklı Twitter Yaşam Haberler

    Bakmadan Geçme

    Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title