Haberler

    Ülkemizde Satılan 700tl Altı En İyi Akıllı Telefonlar

    Mobil dünyanın gerisinde kalmayın! Ülkemizde 700TL’nin altında satışa sunulan en başarılı akıllı telefonları sizler için araştırdık. Mobil cihazlar dünyasındaki hızlı değişim nedeniyle mevcut teknolojik gelişmelerin ...

    Mobil dünyanın gerisinde kalmayın! Ülkemizde 700TL'nin altında satışa sunulan en başarılı akıllı telefonları sizler için araştırdık.

    Mobil cihazlar dünyasındaki hızlı değişim nedeniyle mevcut teknolojik gelişmelerin birkaç adım gerisinde kalmış olabilirsiniz ancak çok büyük paralar ödemeden siz de akıllı telefonların keyifli ve işlevsel dünyasına adım atabilirsiniz.

    Ülkemizde hali hazırda satışta olan ve fiyat konusunda çok fazla uçmadan işlevsellik vadeden cihazları araştırdık ve bir liste hazırladık. Bu cihazlar ile Twitter, Facebook, Instagram gibi sosyal ağlardaki hesaplarınıza hızlı bir şekilde bağlanabilecek, WhatsApp gibi anlık mesajlaşma yazılımlarını kolaylıkla kullanabilecek, çektiğiniz fotoğrafları ve videoları dostlarınızla hızlı bir şekilde paylaşabilecek ve e-posta kutunuzu sürekli kontrol edebileceksiniz.

    Farklı markalardan altı farklı model yazımızın devamında sizleri bekliyor. Şimdi sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri derlediğimiz o akıllı telefonlar ile baş başa bırakalım.

    Kaynak: Scroll.com.tr / Teknoloji

    Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title