Haberler

Uçuruma düşen fındık işçisi genci AFAD ekipleri kurtarıldı, oğlunu sağlıklı gören baba gözyaşlarını...

Güncelleme:

Uçuruma düşen fındık işçisi genci AFAD ekipleri kurtarıldı, oğlunu sağlıklı gören baba gözyaşlarını tutamadıDÜZCE - Düzce'de fındık toplarken yuvarlanarak uçuruma düşen Irak uyruklu fındık işçisi genç, AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı.

Uçuruma düşen fındık işçisi genci AFAD ekipleri kurtarıldı, oğlunu sağlıklı gören baba gözyaşlarını tutamadı

DÜZCE - Düzce'de fındık toplarken yuvarlanarak uçuruma düşen Irak uyruklu fındık işçisi genç, AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı. Oğlunun sağlıklı bir şekilde çıkartıldığını gören baba ise gözyaşlarını tutamadı.

Olay öğle saatlerinde Düzce Merkez'e bağlı Fındıklıaksu Köyü'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Fındıklı Aksu Köyü'nde ormanlık alandaki fındık bahçesinde fındık toplayan Irak uyruklu Abdullah Hamiddengesini kaybederek yamaçta bulunan fındık bahçesinde yuvarlanmaya başladı. Hiçbir yere tutunamayan Hamid, ormanlık alana düştü. Çocuğunun düştüğünü gören baba İmmad Hamidise durumu hemen güvenlik ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen Düzce 112 Acil Sağlık ekipleri, AFAD ve jandarma ekipleri ormanlık alana düşen çocuğu aramaya başladı.

Yapılan aramalar sonucunda Abdullah Hamid, ekipler tarafından ormanlık alan içerisinde bulunarak güvenli bölgeye çıkarıldı. Ekipler tarafından bulunduğu ormanlık alandan açıklığa çıkartılan oğlunu gören baba ise kurtarma ekiplerine teşekkür ederek gözyaşlarına hakim olamadı. Ambulansta sağlık kontrolünden geçirilen Abdullah Hamid daha sonra Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.

Olay ilgili olarak bilgiler veren Fındıklıaksu Köyü Muhtarı Zekeriya Beyaz, "Mevsimlik işçilerden birisi ormanda gezerken uçurumun kenarından inememiş. İnemediği için 112 Acil Servisi aramış. Ormanın içinde bir yerde ama nerede olduğuna bakıyorlar. Muhtemelen ya geri çıktı ya diğer tarafa indi ama nerede olduğunu bilmiyoruz. Muhtemelen bir yerden çıkacak. Şu an ormanın içinde bir yerde" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Düzce Irak AFAD Haberler

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıkladı

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıkladı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title