Haberler

Uçakta cinsel ilişkiye girdiler, o anları kayda alan yolcu videoyu Twitter'da paylaştı

Güncelleme:

İrlanda Ryanair hava yollarına ait uçakta bulunan bir çift cinsel ilişkiye girdi. Uçakta bulunan başka bir yolcu, o anları telefonu ile çekip Twitter üzerinden paylaştı.

Ryanair hava yollarına ait uçakta bir çift cinsel ilişkiye girdi. Uçakta bulunan başka bir yolcu, o anları telefonu ile çekip Twitter üzerinden paylaştı.

ÇİFTE BİR YAPTIRIM UYGULANMADI

Hava yolu şirketinin kurallarına göre, uçakta ilişkiye giren çiftlerin uçaktan indirilmesi gerekiyordu, ancak çifte herhangi bir yaptırım uygulanmadı. Çiftin, kimseyi umursamadan ilişkiye girmesi diğer yolcuların tepkisine yol açtı.

DİĞER YOLCULAR TEPKİ GÖSTERDİ

Sosyal medyada videoyu izleyen kullanıcılar da çiftin, aile ve çocukların yanında bu tür hareketlerde bulunmasının doğru olmadığını ve çift hakkında gerekli yasal işlemlerin yapılması gerektiğini söyledi. Çiftin, kim olduğu ve hangi seferde cinsel ilişkinin yaşandığı hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Dünya

Cinsellik Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (40)

KöKSAL BULUT:

bizdede durum artık bundan farklı değil hatta beş on yıl sonra kediler gibi olcağımıza bahse girerim canı isteyen cift nerde isterse orada ilişkşye girecek şğan durum böyle gözüküyor o eskilerde kaldı medeniyet dediğiniz şeyde adap edep olmaz istediğiniz ley gerçekleşti gözünüz aydın

1390
378
yanıtYanıtla
Musllat ,:

Ne kadar ayıp acaba link varmı

455
267
yanıtYanıtla
baklavacı çeto :

onlar için normaldir mekan ve zamanın önemi yok. biz ise evimize giriyoruz geceyi bekliyoruz odamızı kitliyoruz yine emin olamayıp ışıkları da kapatıyoruz. say say bitmez. bir de bakmışız ki sabah olmuş kalkıp işe gidiyoruz.

543
96
yanıtYanıtla
Zeynep Nursen:

çok dürüst anlatmışsın

yanıt280
yanıt52
Abura Demirel:

yuuh çüüş ohaaa deve beni resmen tahrik etti bunlarr

293
272
yanıtYanıtla
İbrahim İşbilir:

Her insan kendinden sorumludur paylaşım yapan en az onlar kadar seviyesiz

342
200
yanıtYanıtla
Engin Savaş:

uçağı erken indirmişler

316
184
yanıtYanıtla
Yusuf Erol:

Başımıza taş yağacak yakında...

338
141
yanıtYanıtla
Zeynep Nursen:

İnmeyi bekleyemediniz mi

350
94
yanıtYanıtla
Ahmet Soyer:

herşey çığırından çıktı artık Allah sonumuzu hayır etsin

yanıt121
yanıt24
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title