Haberler

Twenty One Pilots, Roblox'ta konser düzenleyecek

Güncelleme:

Roblox ve Warner Music Group, Grammy ödüllü Twenty One Pilots'un Roblox içinde sanal bir konser düzenleyeceğini duyurdu. Son dönemin popüler etkinliklerinden olan interaktif konserler, daha önce Fortnite'ta da düzenlendi ve oyuncular tarafından oldukça fazla beğenildi.

Pandemi nedeniyle sanatçılar canlı müziklere ara vermişken, video oyunları, sanatçıların yeni şarkılarını tanıtması için popüler bir pazarlama seçeneği haline geldi. Sanatçılar, video oyunlarıyla anlaşarak oyun içi interaktif konserlerle şarkılarını tanıtmak ve reklam yapmanın çok keyifli olduğunu da sık sık dile getiriyor. Daha öncesinde Lil Nas X, KSI, Zara Larsson, Ava Max, Roblox'ta konser vermişti. Ayrıca Travis Scott, J Balvin, Ariana Grande, Marshmello gibi sanatçılar ise Fortnite'da sanal konser gerçekleştirdiler.

DİNAMİK BİR ŞARKI LİSTESİ OLACAK

Roblox, 21 Pilots ana konseri 17 Eylül tarihinde gerçekleşecek. Ana konser öncesi ise 15 Eylül'de ön gösterim yapılacak. Türkiye saati ile 02:00'de gerçekleştirilecek konseri kaçıracak olanlar için 19-20 Eylül tarihlerinde saat 09:00'da tekrarını izleme şansı oyunculara sağlanacak.

Roblox, her konserdeki kullanıcılara konser başladıktan sonra anlık oylama yoluyla gerçekleştirilen şarkıların sırasını kontrol etme olanağı sağlayan dinamik bir şarkı listesine sahip olacak. Her şarkı, yüksek düzeyde sadakat ve gerçekçilik ile kendi tasarlanmış setine sahip olacak. Oyun içi satın alınabilecek 30'dan fazla özel tasarım parça da dahil olmak üzere ifadeler, etkileşimli özellikler bu konser için oluşturuldu.

Twenty One Pilots, Roblox'ta sanal konser düzenleyecek

"21 PILOTS HAYRANLARINI GRUBUN DÜNYASINA KATIYORUZ"

Roblox müzik şefi John Vlassopulos yaptığı açıklamada "Warner Music Group ile inşa ettiğimiz şey, Roblox platformunda ortaya çıkan diğerlerinden farklı olarak sürükleyici bir sanal konser deneyimidir. 21 Pilot'un Tyler ve Josh ile hayranları grubun dünyasına katıyoruz, gerçek dünyada ulaşılamaz olabilecek ancak hayranlarının talep edeceği özgünlük hissine sahip deneyimler sunacağız" dedi.

ROBLOX 21 PILOTS KONSER PROGRAMI

  • 15 Eylül –02:00'de Ön gösterim
  • 17 Eylül – 02:00'de Ana konser
  • 17 Eylül – 01:00'de Ön gösterim tekrarı
  • 19-20 Eylül – 09:00'da Ana konser tekrarı

Gösteri öncesi ve ana konserin yanı sıra Scavenger hunt ve Metaverse Hunt gibi farklı görevler de içeriyor.

  • 8-19 Eylül – Scavenger Hunt
  • 10-19 Eylül – Metaverse Hunt

ROBLOX 21 PILOTS KONSER ÖDÜLLERİ

  • 21 Pilot Bayrağı – Scavenger Hunt ödülü
  • Sarı Bandito Bandana – Görev ödülü
  • Araba Radyo Kar Maskesi – Görev ödülü
  • Kırmızı Bulanık Yüz Beresi – Görev ödülü
  • Icy Sai – Büyük ödül
Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Haberler

Bakmadan Geçme

Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title