Haberler

Türkiye'nin En Büyük D&R Mağazası

D&R Marmara Forum Alışveriş Merkezi'nde açtığı yeni mağazasıyla 3 bin metrekare alanda hizmet verecek.

-d&r Marmara Forum Alışveriş Merkezi'nde açtığı yeni mağazasıyla 3 bin metrekare alanda hizmet verecek.

Alışveriş Merkezi'nin 3 katında faaliyet gösterecek olan D&R mağazasının açılış törenine, D&R Başkan Vekili Refik Aras, D&R Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Kürşat Demircioğlu, Hürriyet Gazetesi Yayın Danışmanı ve Yazarı Doğan Hızlan, DMC Genel Müdürü Samsun Demir, tiyatro ve sinema oyuncusu Mehmet Esen, Sinan Akçıl, Kutsi, Berkay, Ümit Sayın, Tülin Şahin'in aralarında bulunduğu iş ve sanat dünyasından isimler katıldı.

Mağazanın açılış kurdelesini D&R Başkan Vekili Refik Aras ve sanatçılarla birlikte kesen D&R Genel Müdürü Kürşat Demircioğlu, 112'nci D&R'ı açtıklarını aktararak, "3 bin metrekare bir alana sahip. İçinde Teknosa ve Starbucks var" dedi. Yeni mağazanın 130 bin adet ürüne sahip olduğunu söyleyen Demircioğlu, önümüzdeki yıl için yüzde 20'lik bir büyüme öngördüklerini anlattı. 2012 yılında 20 mağaza daha açılacağı bilgisini veren Demircioğlu, "Durgunluktan çok etkileneceğimizi zannetmiyorum. Türk halkına gerekli şekilde imkanları sağlayacağız. Şu anda 21 ildeyiz. 15 gün önce Diyarbakır'da bir mağaza açtık. İnsanların talepleri çok hoş ve D&R her yerde olmak istiyor. Üniversite gençliğinin olduğu yerlerde D&R'ı mutlaka açmak istiyoruz" diye konuştu. - İstanbul / Bakırköy

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title