Haberler

Türkiye'nin 3. Büyük Alışveriş Merkezi Korupark Kapılarını 5 Eylül'de Açıyor

Bursa'da 169 Bin Metrekare Alan Üzerinde İnşa Edilen Türkiye'nin 3. Büyük Alışveriş Merkezi Korupark, Kapılarını 5 Eylül'de Açıyor. Resmi Açılışı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Tarafından 8 Eylül'de Yapılacak Korupark Konut ve Alışveriş Merkezi Projesi Tamamen Bittiğinde 400 Milyon Dolara Mal Olacak.

Bursa'da 169 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Türkiye'nin 3. büyük alışveriş merkezi Korupark, kapılarını 5 Eylül'de açıyor. Resmi açılışı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından 8 Eylül'de yapılacak Korupark konut ve alışveriş merkezi projesi tamamen bittiğinde 400 milyon dolara mal olacak.

2006 mayıs ayında temelleri atılan Korupark Alışveriş Merkezi, Bursalılar'a kapılarını açmak için gün sayıyor. Dünyanın önde gelen firmalarını biraraya getiren 74 bin 580 metrekare kiralanabilir alana sahip Korupark'ta 196 mağaza bulunuyor.

Mudanya Yolu üzerindeki Korupark alışveriş merkezini kısa sürede hayata geçirdiklerini konutların inşaatlarının devam ettiğini belirten Torunlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, dünya kenti Bursa'ya yeni değerler katmak adına yatırımlarına devam ettiklerini söyledi. Bursa'da yaşam standartlarını yükseltecek bin 200 lüks konut ve Türkiye'nin 3'ncü büyük alışveriş merkezinin tanıtımını yapan Torun, "Korupark Alışveriş Merkezi'ne inanan Türkiye'nin ve dünyanın 196 değerli markasına

teşekkür ediyorum. 5 Eylül'de kapılarımızı açıyoruz, resmi açılışımızı ise 8 Eylül'de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yapacak" dedi.

Mimari projesiyle estetik ve teknik olarak yaşam kalitesini öne çıkaran projenin, Bursa'nın en özellikli yaşam merkezi olacağını ifade eden Torun, "Bursa'da ne varsa, Korupark'ta olacak. Zafer Plaza'yı ilk açtığımızda tezgahtarlık gözü ile bakılan satış elemanlığı bugün en seçkin mesleklerden biri haline geldi. Alışveriş merkezimizde 196 mağaza için 5 kat başvuru aldık. Korupark'ta 3 bin kişiye istihdam sağlayacağız. Ayrıca merkezimizin bünyesinde perakende eğitim okulu açmayı planlıyoruz. Mağazalarımız

alacakları elemanları birkaç ay öncesinde eğiterek, iş konusunda donatacaklar. Korupark'ta Zara, Beymen, G-Star, Swarovski, Koçtaş, Kipa gibi 38 adet ulusal marka Bursa'ya ilk kez gelecek. Alışveriş merkezimize ayda en az 1 milyon 300 bin ziyaretçi bekliyoruz. Elektronikte dünyanın önde markalarından olan Electro World mağazalarının Türkiye'de ilk mağazasını 5 Eylül'de Bursa Korupark'ta açacak olması merkezin önemini ortaya koymaktadır" diye konuştu.

125 bin metrekare üzerinde tamamlandığında 400 milyon dolar yatırım maliyeti olan bir projeyi Bursa'ya kazandırmaktan duydukları memnuniyeti ifade eden Aziz Torun, "Alışveriş merkezini yetiştirmek için gece gündüz 2 bin 500 kişi çalıştı. En kısa sürede tamamlanan alışveriş merkezi özelliği ortaya çıkacak. Alışveriş merkezinde mağazaların yanısıra sosyal donatı alanları, yiyecek ve içecek alanları ve dinlenme alanları olacak" şeklinde konuştu.

2 bin 300 araç kapasiteli otoparkı bulunan alışveriş merkezinin ışıklandırması da özel olarak yapıldı. 9 sinema salanı, 61 asansör ve 20 yürüyen merdiven bulunan alışveriş merkezinde 270 de güvenlik kamerası bulunuyor.

Düzenlenen toplantıda, Torun Şirketler Grubu İnşaat Grup Başkanı Remzi Aydın, Korupark AVM Proje Müdürü Vefa Yamakoğlu, Mimarlık Proje Müellifi Tolga Arıkan, Torun AVM Yatırım Yönetim Bursa Pazarlama Grup Başkanı Feyza Acar, Korupark İşletme Müdürü Mehmet Dabakoğlu da proje hakkında bilgi verdi.

Toplantıya katılan basın mensupları, alışveriş merkezinin son aşamadaki inşaatını gezip bilgi aldı.

(EY-İHS-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title