Haberler

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Olağan Genel Kurul Toplantısı bugün yapıldı.

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Olağan Genel Kurul Toplantısı bugün yapıldı.

Olimpiyatevi'nde gerçekleştirilen toplantıya, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı Prof. Dr. Uğur Erdener, TURFAD Başkanı Yılmaz Tokatlı, Eski Bakan Kürşat Tüzmen, Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin ve Eski Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay katıldı.

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Olağan Genel Kurul Toplantısının ardından İHA'ya yaptığı özel açıklamalarla toplantıyı değerlendiren Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı Prof. Dr. Uğur Erdener, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi olarak önemli bir genel kurul toplantısı gerçekleştirdiklerini belirterek, "Türk sporunun etkin, önemli paydaşı Türkiye Milli Olimpiyat Komitesini geleceğe taşımak ve iyi bir şekilde yapılandırmak için tüzüğümüzde önemli değişiklikler yaptık. Çok güzel bir tartışma ortamı içinde çok pozitif görüşlerin ortaya konulduğu etkin bir tartışma ortamı içinde üyelerimizin çok büyük çoğunluğunun katılımıyla yaptığımız tüzük değişikliğinin Türkiye Milli Olimpiyat Komitesinin geleceği açısından önemli olduğunu düşünüyorum. Bu çerçevede gerek genel kurula katılan ve büyük destekleriyle bize büyük güç veren tüm üyelerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesinin gücü arttıkça Türk sporu içindeki yeri çok daha etkin ve Türk sporuna destek vermeye yönelik olacağını vurgulayan Erdener, "Yakın zamanda uygulamaya geçireceğimiz projeler çerçevesinde gerek gençlerimizi, gerek performansa yönelik yaşamlarını sürdüren milli takım sporcularımızı daha fazla kaynakla etkin bir şekilde desteklemek temel amacımız" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kürşad Tüzmen Uğur Erdener Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title