Haberler

Türkiye Mehmetçik için tek yürek oldu

Güncelleme:

Sivas'ın Zara, Gemerek ve İmranlı ilçelerinde, İdlib'de rejim unsurlarınca gerçekleştirilen hain saldırı kınandı, birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Sivas'ın Zara, Gemerek ve İmranlı ilçelerinde, İdlib'de rejim unsurlarınca gerçekleştirilen hain saldırı kınandı, birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Zara'da cuma namazı sonrası Zara Merkez Camisi avlusunda toplanan ilçe protokolü ve cami cemaati, şehit askerler için dua etti.

Kaymakam Mehmet Sayın, Belediye Başkanı Fatih Çelik, siyasi parti temsilcileri, kurum amirleri, STK'lar ve vatandaşlar saldırıyı kınadı.

Zara Belediyesi tarafından cadde ve sokaklara Türk bayrakları asıldı.

Öte yandan AK Parti Zara İlçe Başkanlığı'nın hafta sonu gerçekleştireceği 7. Olağan Genel Kurul Toplantısı iptal edildi.

Gemerek

Gemerek'te ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar, Gemerek Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek Mehmetçiğe destek verdi.

Gemerek Kaymakamı Cengiz Nayman, hain saldırının karşılıksız kalmayacağını belirterek, "Gün birlik günüdür. Allah birliğimizi bozmasın" diye konuştu.

İlçe Jandarma Komutanı Murat Acar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, protokol ve vatandaşlara teşekkür etti.

-İmranlı

İmranlı ilçesinde de cuma namazının ardından bir araya gelen vatandaşlar yürüyüş gerçekleştirerek, hain saldırıyı lanetledi, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Yürüyüşe, Kaymakam Hasan Meşeli, Belediye Başkan Vekili Murat Ayan, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

İmranlı Gemerek İdlib Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
title