Haberler

Türkiye – Galler maçı canlı izle! TRT1 Türkiye – Galler maçı canlı izle!

Güncelleme:

EURO 2020 tüm heyecanıyla devam ederken, Türkiye - Galler maçı için geri sayım başladı. A Milli Takım, İtalya yenilgisinin ardından Galler'le karşı karşıya gelecek. Peki, Türkiye – Galler maçı canlı izle! TRT1 Türkiye – Galler maçı canlı izle! Türkiye – Galler maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? Türkiye – Galler maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye – Galler maçı hangi kanalda?

EURO 2020 tüm heyecanıyla devam ederken, Türkiye - Galler maçı için geri sayım başladı. A Milli Takım, İtalya yenilgisinin ardından Galler'le karşı karşıya gelecek. Peki, Türkiye – Galler maçı canlı izle! TRT1 Türkiye – Galler maçı canlı izle! Türkiye – Galler maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? Türkiye – Galler maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye – Galler maçı hangi kanalda? İşte detaylar haberimizde…

TÜRKİYE- GALLER MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Türkiye - Galler maçı 16 Haziran Çarşamba günü saat 19.00'da Bakü Olimpiyat Stadı'nda gerçekleşecek. A Grubu 2. maçı, TRT 1 ekranlarından canlı ve şifresiz olarak yayımlanacak.

TÜRKİYE- GALLER MAÇI NEREDE OYNANACAK?

Türkiye - Galler maçı bugün Bakü Olimpiyat Stadı'nda oynanacak.

MİLLİ TAKIM MUHTEMEL 11

TÜRKİYE: Uğurcan, Zeki, Çağlar, Ozan, Umut Meraş, Okay, Ozan, Hakan, Yusuf, Kenan, Burak Yılmaz.

GALLER: Ward, Roberts, Mepham, Rodon, Davies, Allen, Morrell, Ramsey, Bale, James, Moore

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Euro 2020 Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title