Haberler

Türkiye Basketbol İkinci Ligi

Türkiye Basketbol İkinci Ligi'nde (TB2L) Gamateks Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) ile Akhisar Belediyespor arasında oynanan maç, çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi.

Türkiye Basketbol İkinci Ligi'nde (TB2L) Gamateks Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) ile Akhisar Belediyespor arasında oynanan maç, çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi.

Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu'nda oynanan maçın 3. periyodunda seyircilerin küfür etmesi nedeniyle başhakem Vedat Borulday anons yaptırdı ve maçı devam ettirdi. Ardından oyunu durdurarak soyunma odasına yöneldi. Gamateks PAÜ malzemecisi Süleyman Görüken, maçın yardımcı hakemi Cenk Saraçoğlu'na, PAÜ'nün antrenörü Fırat Eser'e küfür ettiği iddiası ile yumruk attı.

Taraftarlar da bunun üzerine sahaya girdi. Güvenlik güçleri taraftarları güçlükle yatıştırdı. Kafasına darbe alan yardımcı hakem Saraçoğlu, maçın tatil edildiğini bildiren tutanak tutturdu ve Görüken'den şikayetçi oldu. Başhakem Borulday, maçı tatil etti.

Gamateks Pamukkale Üniversitesi antrenörü Fırat Eser de yardımcı hakem Cenk Saraçoğlu'nun kendisine küfür ettiği iddiasıyla Çınar Polis Merkezi'ne giderek şikayette bulundu.

-"Yaşanılan olaydan dolayı üzgünüz"-

Gamateks Pamukkale Üniversitesi antrenörü Fırat Eser, gazetecilere yaptığı açıklamada, yardımcı hakem Cenk Saraçoğlu'nun kendisine küfür ettiği için olayların bu boyutlara geldiğini iddia etti.

Basketbol camiasına yakışmayan bir olay yaşandığını ifade eden Eser, yaşanılan olaydan dolayı üzgün olduklarını dile getirdi.

Eser, şunları kaydetti:

"Biz sahada elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Hakemlerden de aynı iyi niyeti bekliyorsunuz. Maçın başında tribünlerden edilen küfürlerden dolayı ilk anonsu yaptırdı. Bizim oynadığımız Pertevniyal ve diğer maçlarda bunlardan daha fazla küfürler oldu, hiçbir şekilde anons olmadı. Burada bir şekilde taraf tutuluyor. Burada hakemlerin farklı görüşleri olduğunu söyleyebilirim. Birinci anonstan sonra hakemler maçı devam ettirdi. Ardından maçın hakemleri içeri gitme kararı alırken, 'Biz maçı oynamak istiyoruz. İki takım arasında bir sorun yok. Maçı gerecek bir durum yok oynamak istiyoruz' dedim. Hakemlerden ikinci hakem Cenk, bana küfür etti. Böyle bir küfür edince oyuncular dışındaki görevlilerden bir tanesi, hareket yaptı. Kötü bir şey, olmaması gerekiyor. Şiddetin karşısındayız."

- DENİZLİ

Kaynak: AA / Yerel

Pamukkale Üniversitesi Cenk Saraçoğlu Gamateks Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title