Haberler

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 5. Grup Takımlarından Gaskispor'da Teknik Direktör Faik Demir, Şanlıurfa Belediyespor Karşısında Maçın İkinci Yarısında Yaşanan Hakem Faciası Nedeniyle Mağlup Olduklarını Söyledi.

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 5. Grup takımlarından GASKİSpor'da teknik direktör Faik Demir, Şanlıurfa Belediyespor karşısında maçın ikinci yarısında yaşanan hakem faciası nedeniyle mağlup olduklarını söyledi.

GASKİSpor önceki gün kendi evinde Şanlıurfa Belediyespor karşısında mağlup olmanın üzüntüsünü yaşıyor. Mavi-beyazlı ekibin teknik direktörü Faik Demir, ilk yarı iyi oynadıklarını ancak ikinci yarıda yaşanan hakem faciası nedeniyle maçtan mağlup ayrıldıklarını belirtti. Demir, "İnanarak ve galibiyet için sahaya çıkan futbolcularım, ilk yarıda çok güzel pozisyonlar buldu. Gole çeviremediğimiz en az 3-4 pozisyonumuz vardı. Son vuruşu yapamadığımız için elimize geçen birçok pozisyonu gole çeviremedik. Ancak ikinci yarıda eşit oyunla devam eden müsabakada tam bir hakem faciası yaşandı. Şanlıurfa Belediyespor'un ilk golünü atan futbolcu, resmen topu eliyle önüne düzelterek attı. Bunu görmeyen hakem ikinci golde de ofsayt pozisyonu tartışılır bir gol daha verdi. İki kırmızı kart çıkaran hakem takımı darmadağın etti. Morali ve motivasyonu bozulan futbolcularımız maça da adapte olamadı. Bu nedenle kaybettiğimiz 3 puan için üzgünüz" dedi.

(HD-ST-EYB-MEF-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title