Haberler

Türkan Şoray, yıllardır sakladığı kız kardeşi Figen Çevik Gezer'in yüzünü gösterdi

Güncelleme:

Türk sinemasının usta isimlerinden Türkan Şoray, yıllardır sır gibi sakladığı kız kardeşi Figen Çevik Gezer ile fotoğrafını paylaşarak "Kardeşi gibisi yok" dedi.

Özel hayatını yıllardır basından uzak yaşayan Türkan Şoray, yıllar sonra kural bozdu. Şoray, kameralardan uzak tuttuğu kız kardeşi Figen Çevik Gezer ile bir fotoğrafını Instagram hesabından paylaşarak hayranlarıyla tanıştırdı.

"KARDEŞ GİBİSİ YOK"

Türkan Şoray, Nazan Şoray'ın dışında bir kardeşi daha olduğunu önceki gün Instagram hesabında paylaştığı fotoğrafla duyurdu. Şarkıcı olan Nazan Şoray'dan küçük bir de Figen adında kız kardeşi olan Türkan Şoray, pandemi nedeniyle görüşemediği kardeşleriyle bol bol hasret giderdi. O buluşma anını da sosyal medya hesabından yayımlayan Türkan Şoray, "Üç kardeş bir arada. Kardeş gibisi yok" ifadelerini kullandı. Şoray kardeşlerinin birbirlerine olan benzerlikleri de dikkatlerden kaçmadı.

Türkan Şoray, yıllardır sakladığı kız kardeşi Figen Çevik Gezer'in yüzünü gösterdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Türkan Şoray Nazan Şoray Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (24)

dfdfdf:

cingene bunlar . . .

7
27
yanıtYanıtla
celal:

Çingene de olsa bu ülkenin evladı . tertemiz Atatürkçü ! zoruna mı gitti ?

yanıt16
yanıt2
SİBEL:

SENINDE NE OLDUĞUN BELLİ. . . .

yanıt3
yanıt1
SIBEL:

SULTAN YEŞİLÇAMIN GELMIŞ GEÇMIS EN GÜZEL VE EN ÇEKICI KADINIDIR.

22
4
yanıtYanıtla
Sümbüllü:

Dişleri niye bembayaz bunların benim hepsi.sökülüp takma damak takıldı

19
3
yanıtYanıtla
rew:

150-200bine yapıyorlar . . ;)

yanıt11
yanıt0
Sivaslı İbocan:

Türkan hanım, sebebi ne olursa olsun, şimdiye kadar özlem duyduğun KARDEŞİNİ gizlemenin haklı sebebi yok. . . Şimdiye kadar gizli kalanı şimdi ortaya atmanın size NE FAYDASI, VEYA ona ne faydası VAR. . . sevginin GECİKMİŞ çıkanı. . . . !!!

2
12
yanıtYanıtla
sultan:

Sanamı soracaktı gizleyip gizlemiceni çok ilgilisinde hayırdır aşıkmı oldun yoksa

yanıt4
yanıt1
Gülsün:

Özellikle saklamamışki figen hnm sanatçı olmadığı için ön planda olmamış. Devamlı görüşmediklerini ne biliyorsunuz.. Samimiyetlerini size mi gösterecek ne alaka

yanıt3
yanıt1
Nihal yıldırım:

Ben bi an sagdakini hülya avşat sandım??????

3
11
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title